Aktywne Wpisy
wykoPAKA +106
Hej Wykopakowicze!
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
apee +674
Tak powinna wyglądać infrastruktura rowerowa.
#rower #dabrowagornicza
Parkują na ścieżkach rowerowych bo może jezdnia jest nierówna. Wiesz jak niewygodnie się parkuje na nierównej drodze autem sportowym?
@Jpek: gdzie? Chyba nie mówisz o tym aucie zaparkowanym na trawie, które nawet nie dotyka kołem tej trasy dla robakow? I które najprawdopodobniej jest nawet zaparkowane czyli nie uczestniczy na ten moment w ruchu i prawdopodobieństwo, że coś zrobi temu rowerzyście jest małe? Fakt pewnie sie i
Komentarz usunięty przez moderatora
@Jpek: idź do okulisty... No dobra, ja pójdę :-(
Ścieżka rowerowa z kostki? Zła bo jego kolareczka po tym nie pojedzie.
Ścieżka rowerowa jak na zdjęciu? Matko bosko jakie to śliskie.
Jeżdżę rowerem w sezonie letnim praktycznie codziennie do pracy 10km i czy to droga rowerowa czy asfalt czy polna ścieżka nie mam problemu z warunkami na drodze...
@Jpek: nie tak nie powinna wyglądać infrastruktura rowerowa. Polecam zobaczyć jak to wygląda w Holandii (choćby na Street View)
zauważ tutaj, że auta nie mają nawet centymetra pobocza, więc duże tiry zajmujące prawie cały pas będą cię mijać z odległością 50 centymetrów a w razie gdy ktoś wyjedzie na trzeciego i któreś z aut zacznie uciekać to zabije rowerzystę. Infrastruktura rowerowa nie powinna być budowana na
@Zenwalk: widać, że zachowuje odstęp przy omijaniu auta, ale lepiej się dopieprzyć i jeszcze ktoś to plusuje xD
widać kto zachowuje odległość przy omijaniu/wyprzedzaniu, a kto nie xDD
@Jpek: ścieżka rowerowa? ano tak, ten różowy pasek, hehehe, przecież jak się zatrzymam na 5 minut, to rowerzysta może mnie ominąć, nikomu nie
Żeby każda krajowka miała taką drogę dla rowerów, którą pokazałeś to byłoby pięknie.
@Jpek: a to ok, to się zgadzam z tobą
Jeśli budżetowe to mogą być szutrowe, oddzielone rowem
Komentarz usunięty przez autora