Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +45
Echh spanie w jednym łóżku ale pod osobnymi kołdrami to coś zajebistego.
Możemy dzieciuta wziąć bez kombinowania do łóżka, nie ma walki o kołdrę, stary nie narzeka że śpię w skarpetkach, albo że mam za długie paznokcie. Jedyny minus to to że nie można się fajnie przytulić w nocy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Możemy dzieciuta wziąć bez kombinowania do łóżka, nie ma walki o kołdrę, stary nie narzeka że śpię w skarpetkach, albo że mam za długie paznokcie. Jedyny minus to to że nie można się fajnie przytulić w nocy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Patanou +1
czy taki komputer wystarczy na początek kupowany głównie w celu korzystania z różynch narzędzi AI, bardziej podstawowch?
Procesor: Intel® Core™ i7 3770 3.4 GHz ( 3,9 GHz Turbo Boost )
Pamięć RAM: 16 GB DDR3
Dysk: 1000 GB SSD
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti
Zasilacz: Silent 500W ATX
czy 1800zł to dobra cena za nowy?
budżet max 1800zł
#komputery #pytanie #informatyka #programista15k
Procesor: Intel® Core™ i7 3770 3.4 GHz ( 3,9 GHz Turbo Boost )
Pamięć RAM: 16 GB DDR3
Dysk: 1000 GB SSD
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti
Zasilacz: Silent 500W ATX
czy 1800zł to dobra cena za nowy?
budżet max 1800zł
#komputery #pytanie #informatyka #programista15k
Mój związek wkroczył w poważniejszą fazę i zastanawiam się, czy nie ma w nim za dużych różnic. Partnerka ma do mnie żal o rzeczy, na których mi nie zależy/mam inne zdanie na ich temat i mimo że ją kocham, a ona mnie, to nie wiem, czy umiemy to ze sobą pogodzić. Coraz bardziej widać różnice między jej ekstrawersją a moją introwersją. Często oczekuje, że wymyślę dla niej jakąś rozrywkę, spędzanie wolnego czasu, bo ona sama często to robi i się o to stara. Ja wolę piwnicę, potrzebuję tego mniej od niej - a moje propozycje w 99% odrzuca. Często ma żal o niezabieranie jej do znajomych (jesteśmy w nowym mieście; nie zabieram, bo ich nie mam, a tych, których mam to cóż, nie dogaduje się z nimi). Mam wrażenie, że jest kapryśna i ciągle czegoś ode mnie chce, ja sam święty nie jestem - mógłbym się bardziej starać. Co robić? Jak polepszyć sytuację w związku, bo zupełnie nie wiem.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #psychologia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60fc5109a36c0b000a9ba946
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: zacznij od komunikacji - powiedz jej to co tu napisałeś. Spytaj ją co ona o tym myśli.