Aktywne Wpisy
edenptlg +320

Nacho_Libre +21
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

https://www.focus.pl/artykul/co-osmy-polski-rodzic-zaluje-ze-ma-dzieci-przestanmy-przedstawiac-rodzicielstwo-tylko-w-kolorowych-barwach
#antynatalizm #childfree
źródło: comment_1626950073UEqa9JD2B9XI76XPiYL2Mn.jpg
Pobierzna np. cztery pary twojego kuzynostwa jedno z nich nie chce tego :>
grupki fb aktywne są chyba mniej liczne, a na nich to wychodzi w praktyce
Ciekawe ile jest takich przypadków
@Pierorzek: Kto mówi o kochaniu. Kochać se możesz, ale jak sąd ci d-----e alimenty w wysokości pół wypłaty, a matka będzie uniemożliwiać widzenia z dzieckiem i szczuć dziecko przeciwko tobie, to zarówno ty jak i dziecko macie z-----e relacje i psychikę na lata.
Wychowywałem się bez ojca i nikomu
@InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII: Chciałbym żeby ten proces się zatrzymał, ale obawiam się że tak się nie stanie i ludnosc będzie maleć dalej. Nie chce tutaj wchodzić argumentacje emerytalną, ale państwo ze starym społeczeństwem jest po prostu słabe, niewiele pracujących utrzymuje starszych.
Głównym problem jest to że państwo słabe demograficznie jest po prostu słabsze od tych silnych demograficznie. Mniej
@InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII: Zycie to nie tylko cierpienie, ale antynatalisci to skrajniacy wiec dla was to tylko cierpienie. Moje zycie jest zajebiste i nigdy bym z niego nie zrezygnowal mimo ze w gimnazjum mi dokuczali i lecze sie od 5 lat na nerwice i depresje. To ty nie masz empatii a nie ja, myslisz ze kazdy odczuwa