Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +310
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
#koronawirus
@repro5: not great not terrible. Patrząc na to, że nie mieli lockdownu to jednak uważam, że całkiem nieźle. Jedynie ~8k więcej zgonów w porównaniu do swojej średniej rocznej.
@xGreatx: Krupier jestem, witam kolegę szura, miło, że się kolega od razu przedstawił.
@m0d3_m4_d0wna: :)
@AvantaR: muszę przyznać, że to silniejsze ode mnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i jednak trochę mnie zaczyna w------ć świat do jakiego doprowadzili panikarze.
@repro5: patrzyłem. Ale dlaczego porównywać tylko do krajów skandynawskich? Idąc tym tokiem rozumowania to UK do Polski też nie powinniśmy porównywać.
@herejon: a no ok, gierka metaforą prawdziwego świata.
Ale jednak mam z tyłu głowy, że jednak ta histeria dalej się na świecie kręci, co chwila docierają do mnie newsy o nowych chorych wręcz pomysłach segregacji ludzi itp. więc
@repro5: no spoko, ale to wciąż wybiórczość. Tak jak mówiłem, idąc tym tokiem nie powinniśmy porównywać Polski do UK czy lepiej, Polski do Izraela. A jednak się to robi mówiąc "o, o, patrz jak sobie dobrze w Izraelu radzą". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W UK, czy Izrealu widac wplyw lockdownu na ilosc zakazen.
@repro5: no normalna wybiórczość. Uważam, że strategia Szwecji sprawdziłaby się i w innych krajach.
@repro5: A tak w ogóle to po co się brandzlować do tej ilości zakażeń? Dlaczego przy poprzedniej pandemii WHO wręcz odradzało takie liczenie, a
@AvantaR: a, i jeszcze - normalni ludzie nie
@Krupier: A ja po Tobie, co już dawno temu Ci powiedziałem. Tak, tak, wiem, wyłącz TV, włącz myślenie, hurr durr, segregacja sanitarna, apartheid, żydzi, masoni i co tam jeszcze sobie chcecie. Wśród moich znajomych za dużo ludzi to dotknęło, żeby mieć wyjebongo jak Ty i tak jak wszyscy, nie chcę kolejnego lockdownu. Dlatego paszporcik ze