Wpis z mikrobloga

wczoraj idąc do roboty na nockę spotkałem wożącego się kozaczka na środku chodnika, gościu wyższy ode mnie i napakowany, jednak moja nienawiść do normictwa i takich pustaków zwyciężyła i pomyślałem sobie "nie ma opcji, nie zejdę mu z drogi". #!$%@?śmy sobie z bara, spojrzałem mu w oczy i powiedziałem "ziomek, jak #!$%@? leziesz?". ale on się wtedy #!$%@?ł, rzucił plecak na ulicę i zaczął krzyczeć żebym podszedł do niego i żebyśmy się #!$%@?. ja mu tylko odpowiedziałem, że nie bo śpieszę się do roboty i nie mam czasu i szedłem dalej, a on jeszcze bardziej się nakręcił, zaczął mnie wyzywać na środku miasta i krzyczeć "chodź jak jesteś taki kozak". bałem się że gościu zacznie mnie gonić. niby wiem że ten sterydziarz i tak by mnie nie dogonił, ale jednak nie uśmiechało mi się uciekać przed jakimś małpiszonem po mieście i robić z siebie pośmiewisko na oczach innych. dość długo darł się do mnie kiedy ja mu mówiłem żeby wrzucił na luz i próbując od niego odejść, ale w końcu seba odpuścił i sobie poszedł w przeciwnym kierunku. no trochę się przestraszyłem przyznam, bo raczej nie miałbym z nim szans bo miał nade mną zdecydowaną przewagę fizyczną, ale z drugiej strony jestem z siebie w #!$%@? dumny, że nie zszedłem mu z drogi jak #!$%@?. niech sobie normictwo nie myśli, że może sobie na wszystko pozwolić.
#przegryw #chwalesie #bekazpodludzi
  • 13
@7dam7rade7 no tak, bo jak ktoś nie jest ciotą na wykopie i zrobi coś żeby się przełamać to musi być troll, prawda?

@Homar_smazony_na_wolnym_ogniu no jemu nie potrzebny by był nóż. Gość wyglądał jakby był na sterydach albo co najmniej niezłej masie

@Luccek czemu głupoty? Mamy całe życie ustępować takim debilom, tylko dlatego że są bardziej napakowani i agresywni? Jak to nazwać jak nie mentalnością ofiary?
Mamy całe życie ustępować takim debilom, tylko dlatego że są bardziej napakowani i agresywni?

@Mystoo: hmm, jakby to powiedzieć... tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) Możesz też spróbować wskoczyć do rzeki z aligatorami żeby się z nimi posiłować, bo to że mają nad Tobą znaczną przewagę to znaczy że nie możesz się tam wykąpać?

Podstawowy instynkt powinien Ci podpowiadać że do dużo większych i silniejszych się nie skacze,
@Mystoo XD
Normalny człowiek - a zejdę mu z drogi, nie będę ryzykował niepotrzebnego starcia z nieobliczalnym Sebiksem

Przegryw - #!$%@?, #!$%@? co On sobie myśli że będzie szedł środkiem chodnika, nie zejdę mu

Wy to jednak jesteście stanem umysłu