Aktywne Wpisy
calban +1549
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Kielek96 +134
Co kieruje człowiekiem który odmawia ewakuacji gdy dostaje ostrzeżenie o śmiertelnym zagrożeniu?
#powodz
#powodz
Fajna przygoda, ostatni raz tyle milczałem na maturze ustnej z polskiego. Pozdrowienia z pracy wykopki! PS. Zdecydowałem się milczeć bo to zapewniło ze zaprezentuje się w #kanalsportowy lepiej niż Jaś Kapela ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Janusz lecę-pedze #pdk
@Szymonzwroclawia: nie no szymek, plan byl genialny nie ma co, ale jak to bywa na wojnie, zdarzają się nieprzewidziane sytuacje, np. to, że ktoś zacznie w studiu mówić