Aktywne Wpisy
synadama +49
#zwiazki #takaprawda
Gdybym miał żonę to regularnie, wyrywkowo sprawdzałbym jej telefon pod kątem komunikowania się i jakiejkolwiek innej interakcji z mężczyznami. Dodatkowo zakaz spotkań towarzyskich bez mojej obecności.
Podejrzane zachowania sugerujące kontakt z innym mężczyzną - papiery rozwodowe będą już czekać na stole.
Z innym podejściem do związku prędzej czy później skończy się to źle dla faceta więc lepiej być mądrym przed szkodą.
Gdybym miał żonę to regularnie, wyrywkowo sprawdzałbym jej telefon pod kątem komunikowania się i jakiejkolwiek innej interakcji z mężczyznami. Dodatkowo zakaz spotkań towarzyskich bez mojej obecności.
Podejrzane zachowania sugerujące kontakt z innym mężczyzną - papiery rozwodowe będą już czekać na stole.
Z innym podejściem do związku prędzej czy później skończy się to źle dla faceta więc lepiej być mądrym przed szkodą.
źródło: temp_file3295949798254771809
Pobierz
farbowanylisek +30
W każdym pociągu powinna być obowiązkowo Strefa Palacza 🤍

Ciekawe czy będzie więcej
#polskiedrogi #afera #polskiyoutube #szury
źródło: comment_1626247501tcnYhS6nzprSSwJIxZTUdw.jpg
Pobierzźródło: comment_1626247650pJeDgvpIAv2W2Ya23zVWVV.jpg
Pobierz@Brajanusz_hejterowy: Myslalem, ze to jakas jednorazowa akcja, jeszcze mu nie przeszlo?
@drsteve: Mysle ze moze cynicznie nastawiac sie na ilosci odslon, chyba o to chodzi na YT. W kazdym razie to raczej droga jednokierunkowa w temacie wizerunku.
Może nie jest to miejsce do tego ale kanał ma duże zasięgi wiec łatwo dojść do ludzi z info innym niż szczepionkowa propaganda
@Singularity00: Dokladnie o to chodzi! Kanal znany jest z filmow z polskich drog, wali mnie jakie ma zasiegi, skoro pojawia sie info inne niz zwiazane z tematem, ktory mnie interesuje. Szczepionkowa czy antyszczepionkowa propaganda, mnie to lotto, ja jestem normalny. Nie zamierzam spedzac ani minuty swego wolnego
@Singularity00: Nikt mi nic nie każe i nie będzie kazał. Nie mam zamiaru jednak żonglować pomiędzy tymi co mam do wyboru na danym kanale, a powiadomienia o nowym filmie tylko denerwują -> unsub i tyle w temacie. Naprawdę nie rozumiesz?
@Singularity00: ty ten filmik o wojnie i Merkel z wąsem a la Hitler nazywasz "info"?
nie, jak widać wielu ludzi woli już jego filmików
@Singularity00: xDDDDDD
HA TFU NA WAS SZURY XD
@Banek5000: akurat tego ostatniego nie oglądałem