Wpis z mikrobloga

Pytanie do różowych: wkurzałoby Was, jakby facet który do Was startuje [na etapie waszych randek] dodawał do obserwanych i lajkował foty laskom z Waszego miasta (foty na których te laski się prężą), ale nie swoim koleżankom, tylko takim, których nie zna?

I analogicznie może być do niebieskich - wkurzałoby Was, jakby dziewczyna która do Was startuje [na etapie waszych randek] dodawała do obserwanych i lajkowała foty facetom z Waszego miasta (foty na których ci faceci się prężą), ale nie swoim kolegom, tylko takim, których nie zna?

Czy to by była dla Was czerwona flaga?

A te lajkowane profile to na pewno osoby których Wasz/Wasza randkowiczka nie zna, bo jest z innej części polski, stąd pewność, że to nie są znajomi

#niebieskiepaski #rozowepaski #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 4
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@mlody_czyzyk23: Tak, w sumie mój to robił ale powiedziałam mu, że albo skupia się od teraz na mnie, albo niech ma sobie je wszystkie dupy ale beze mnie. Podziałało chociaż na początku były typowe tłumaczenia "nawet jej nie znam", "to przypadkiem", "lajkuje wszystko jak leci na głównej stronie", "nawet nie przyglądałem się jej" XD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mlody_czyzyk23: no to zależy od człowieka, jakie ma do tego podejście bo może wystarczy pogadać i przestanie jeśli Ci to przeszkadza, może dla niego to taki typowy zapychacz czasu. Ale pewnie by trochę drażniło, szczególnie jeśli sam bym używał instagrama xD
Nie rozumiem tylko tego ostatniego zdania bo piszesz o lajkowaniu lasek z Twojego miasta i że na pewno się nie znają - ale przecież wy się jakoś poznaliście to skąd