Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +70
Komary to są takie debile. Po co on podchodzi mi do ucha skoro wie że zginie przez to śmiercią tragiczną? Lata ewolucji a one dalej bez mózgu
RobieZdrowaZupke +31
Najgorzej to jest mieć takiego penisa 16-17 cm jak ja. Dla kobiet to za mało, a trąbka się wygadał, że amerykańskie satelity szpiegowskie dostrzegają obiekty o wielkości przynajmniej 15 centymetrów, więc nie mogę wyjść z gołym siurdakiem na działaczkę, bo nigdy nie mogę mieć pewności, że jakiemuś Johnowi się akurat nie nudzi podczas pracy w wojsku i nie wykorzystuje takiej satelity do oglądania mojego przyrodzenia znad ziemskiej atmosfery.
I analogicznie może być do niebieskich - wkurzałoby Was, jakby dziewczyna która do Was startuje [na etapie waszych randek] dodawała do obserwanych i lajkowała foty facetom z Waszego miasta (foty na których ci faceci się prężą), ale nie swoim kolegom, tylko takim, których nie zna?
Czy to by była dla Was czerwona flaga?
A te lajkowane profile to na pewno osoby których Wasz/Wasza randkowiczka nie zna, bo jest z innej części polski, stąd pewność, że to nie są znajomi
#niebieskiepaski #rozowepaski #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Nie rozumiem tylko tego ostatniego zdania bo piszesz o lajkowaniu lasek z Twojego miasta i że na pewno się nie znają - ale przecież wy się jakoś poznaliście to skąd
konto na insta to już czerwona flaga