Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +400
Twórczość S.Kinga?
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
dabi +182
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Wykopowi introwertycy/odludki/samotnicy, byliście na swoich studniówkach? Jak wrażenia? Zastanawiam się, czy iść (muszę zadecydować do jutra) i mam dylemat.
Jako #foreveralone, który czuje się niezręcznie w towarzystwie więcej niż trzech osób, powinienem zostać w domu. Po prostu nie przepadam za imprezami i już.
Z drugiej strony, jestem zalewany tym całym p----------m jaka to studniówka nie jest wspaniała, fantastyczna, jedyna taka impreza w życiu i że nawet nie zdaję sobie sprawy co tracę.
Jakieś sugestie? Na tego typu zabawach jest miejsce dla stereotypowego bordo, czy lepiej siedzieć w domu i mirkować?
#kiciochpyta #truebordo #bordowezycie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
http://www.wykop.pl/wpis/9429882/a-propos-szczania-do-zlewu-pamietam-jak-poszedlem-/
Chyba teraz pisuje z konta swojej d--y (komentarze z przecinkami i na temat historii, ekonomii).
Ale upór newskiego był godny podziwu.
@spatsi: @Tamerlan: jaka pasta newskiego?
@Tamerlan: Wrzucisz?