Aktywne Wpisy
mirko_anonim +61
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
ulath +50
Wykopowi introwertycy/odludki/samotnicy, byliście na swoich studniówkach? Jak wrażenia? Zastanawiam się, czy iść (muszę zadecydować do jutra) i mam dylemat.
Jako #foreveralone, który czuje się niezręcznie w towarzystwie więcej niż trzech osób, powinienem zostać w domu. Po prostu nie przepadam za imprezami i już.
Z drugiej strony, jestem zalewany tym całym #!$%@? jaka to studniówka nie jest wspaniała, fantastyczna, jedyna taka impreza w życiu i że nawet nie zdaję sobie sprawy co tracę.
Jakieś sugestie? Na tego typu zabawach jest miejsce dla stereotypowego bordo, czy lepiej siedzieć w domu i mirkować?
#kiciochpyta #truebordo #bordowezycie
dużo wódki i do przodu
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak studniówka duża to i kilku bordo się znajdzie, będzie z kim gadać ;)
bywa i tak ;)
nie uważam żebym coś szczególnego stracił
@zordziu: Mam w klasie jednego kumpla o niezwykle bordowym charakterze. Idzie, bo mama mu każe (lol :D). Może razem jakoś przez to przebrniemy.
@Druidowski: Śmiem wątpić, chociaż wszystko możliwe ;)
@templlar: Wiem, ale głupio trochę zapłacić te 150 zł i zwinąć się po godzinie ;P
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Defecator: ಠ_ಠ Ja bym się nie przyznawał.