Aktywne Wpisy
powodzenia +74
byłem w Auchanie 10 minut przed zamknięciem w sobotę, poszedłem do lodówki z produktami bliskimi terminu ważności (zwykle jest to mięso, sery itp), są przecenione o jakieś 10% xD i akurat podszedł pracownik i zaczął je przerzucać do wózka ze zdjęcia. niesprzedanych produktów było naprawdę dużo. wdałem się z nim w krótką rozmowę i dowiedziałem się, że:
- kiedyś przecena na takie produkty była 40-50% i wówczas sprzedawało się praktycznie wszystko
- teraz przecena to jakieś 10% i bardzo duzo się nie sprzedaje
- zawartość tego koszyka, do którego przerzucał towary, idzie do utylizacji
- pracownicy nie mogą brać takich towarów dla siebie, Auchan woli płacić za utylizację najwyraźniej xD
- kiedyś przecena na takie produkty była 40-50% i wówczas sprzedawało się praktycznie wszystko
- teraz przecena to jakieś 10% i bardzo duzo się nie sprzedaje
- zawartość tego koszyka, do którego przerzucał towary, idzie do utylizacji
- pracownicy nie mogą brać takich towarów dla siebie, Auchan woli płacić za utylizację najwyraźniej xD
wfyokyga +375
Brawa dla jego
sam już nie wiem, zaraz wezmę a4 i tyle xD
#audi #a3
aa i pol roku czekania jakos na eske ;/
Początkowo też się napaliłem na S3, dopóki nie wsiadłem do środka. Już kilka osób pisało na wykopie, że 8Y jest gorzej wykonane od 8V, ale nie sądziłem, że różnica będzie aż tak duża.
@impet: najlepiej idź do salonu i wsiądź sobie do nowej A3/S3 - mnie odrzuciło, ale nie każdy zwraca na to tak dużą uwagę. Co do GAP - kompletnie nie opłaca się brać od Audi. W mojej A3 chcieli 150 zł miesięcznie, a kupiłem na 3 lata z zewnątrz za 1650 xD
@Kuriozal: Jeśli chodzi o GAP, to udało mi się trafić na dobrego sprzedawcę w salonie - sam powiedział, żebym szukał gdzie indziej, bo u nich drogo xD