Wpis z mikrobloga

Dostałem 10 zastrzyków Milgamma N i Nivalin. Od poniedziałku do piątku, po dwa zastrzyki dziennie, później sobota, niedziela przerwa i od nowa. Muszę powiedzieć, że powoli smak i węch zaczynają wracać. Na razie jest to jakieś 10% pełni ale zawsze coś. Dam znać, jak wróci na 100% XD
Wołam @SpasticInk, bo chciałeś wiedzieć, czy to coś pomaga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#koronawirus #medycyna
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MatthewV3: mi neurolog nic nie dał od laryngologa dostałem neurovit, suplementacja wit a i e i sterydy których lepiej nie stosować dłużej niż parę dni
  • Odpowiedz
13 miesięcy odkąd straciłem smak i węch. Zastrzyki niestety nic nie pomogły. Nadal czuję tylko jakieś zaledwie 10% smaków i zapachów.

@MatthewV3: Ja jebe ;/ Współczucie. Wiem jak to jest, bo przerabiałem temat przez kilka miesięcy. Ludzie nie doceniają tego zmysłu (albo mylą całkowity brak z nieco osłąbionym węchem po katarku). Na szczęscie koniec końców wróciło.
A jak tam u ciebie, coś się poprawiło przez ostatnie 2 miesiące?

sterydy których
  • Odpowiedz
@Filip69: od neurologa dostałem pregabaline - mówiła żeby czasem etykiety nie czytać ^=^
Zamówiłem wczoraj olejki (cytryna goździk róża eukaliptus) + jakaś azjatycka roślinka na stymulację neuronów gotu cola czy coś takiego
I lecimy dalej od 20.10.20 xD

Edit: sterydy to jakies pstrykadlo miałem do nosa
  • Odpowiedz