Wpis z mikrobloga

To co się dzieje na twitterze w związku z tym mordercą to rak jakiego dawno nie widziałem. Bronienie go za wszelką cenę, sugerowanie że jest niewinny, że ma dobry charakter, jakieś filmiki z serduszkami i fan arty przedstawiające go jako anioła XD

Z resztą, sami się przekonajcie (za onkologa nie zwracam): klik

#logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #bekazpodludzi
Redsten - To co się dzieje na twitterze w związku z tym mordercą to rak jakiego dawno...

źródło: comment_1625840218laSGA0V0dPQmynxFpTeUVP.jpg

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Redsten: druga strona medalu jest taka, że ten wyrok to absurd i w żadnym cywilizowanym kraju taki wyrok by nie zapadł, ale Stany to pod wieloma względami trzeci świat.

Co nie zmienia faktu, że to co się dzieje w tym tweecie to rak.
  • Odpowiedz
@mroznykasztan:
Z perspektywy prawa polskiego - jeżeli jedziesz 150 w terenie zabudowanym, w okolicach szkoły podstawowej to możesz i powinieneś liczyć się z tym, że ktoś wejdzie na drogę i godzisz się z tym co może z tego wyniknąć tj. tym, że zabijesz człowieka.

Taka konstrukcja jest stosowana w prawie polskim nazywa się zamiarem wynikowym (ewentualny) i jest podstawą do przypisania odpowiedzialności za umyślny czyn.

Żeby uznano, że chciałeś zabić
  • Odpowiedz
@Redsten też się wzruszyłem jak czytałem jego historię, jakie to niesprawiedliwe, powinni wypuścić bananowego chłopca żeby mógł zapładniać Juleczki. Przecież on nic złego nie zrobił, tylko zabił 2 osoby
  • Odpowiedz
@Redsten: Ma wykopie tez niezłe fikoły, bo większość ma TT pisze o zbyt dużym wyroku w porównaniu do innych spraw których przykłady są podawane. Moim zdaniem kara zasłużona, ale nie róbcie z tego bronienia gościa tylko dlatego ze jest przystojny, bo to strasznie stulejarska narracja.
  • Odpowiedz
@xbonitoxxx: wciąż przedstawiasz ludzi jego bezmyślne zwierzęta bez większej myśli, by sie ucywilizować, przejąć nad tym kontrole. Psychoterapeuta bardziej potrzebny tobie.
  • Odpowiedz
@Redsten Dlaczego się tak dzieje? Jest kilka powodów i grup kobiet, które lecą na takie przypadki:
1) kobiety bez wstydu - atencjiuszki
2) żeńskie spermiarstwo
3) kobiety z zaburzeniem osobowości borderline
4) zespół "mój jest zupełnie inny", wierzą że one go sprowadzą na dobre tory
5) syndrom czerwonego kapturka - zafascynowane tajemniczością, grozą i
  • Odpowiedz
@Redsten: obrzydliwy incelu, jak śmiesz wmawiać blackpilowe bzdury że liczy się wygląd? No jak? Przecież kobiety lecą na charakter. A akurat ten koleś ma fajny charakter, bo mimo potrącenia z premedytacją biorąc udział w nielegalnym wyścigu i nadać brawurowo charakter świetny ma. Byłby dobrym ojcem, jak mogli skazać takiego gościa z fajnym charakterem
  • Odpowiedz