Aktywne Wpisy
dzieju41 +6
O cie hui zabukowałem wczasy na Cyprze, będę wynajmował samochód a tam ruch lewostronny. Nigdy tak nie jeździłem. Jakieś porady dla kierowcy.
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
kot_do_drzwi +116
#mecz
Najbardziej kontrowersyjny sędziowsko turniej od dawna. Na dodatek mam wrażenie, że realizatorzy mają narzucone, żeby nie dawać powtórek/zbliżeń kontrowersyjnych sytuacji po decyzji sędziego.
Najbardziej kontrowersyjny sędziowsko turniej od dawna. Na dodatek mam wrażenie, że realizatorzy mają narzucone, żeby nie dawać powtórek/zbliżeń kontrowersyjnych sytuacji po decyzji sędziego.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
już idę na gender studies, żeby móc się wypowiadać w tym wątku
Po trzecie - zrobiłeś dokładnie to, co napisałem wyżej. Tak było przez cały czas, to musiało być dobrze. Powiedz to mężczyznom w Polsce, którzy popełniają samobójstwa przez takich debili jak ty, którzy
jedynym szurowym towarzystwem jest ekstermista katolski albo lewacki który łapie ból dupy o byle co i mówi innym z czego śmianie się jest śmieszne a z czego nie.
Ty, z kolei, jesteś po prostu szurem, bo masz dowody, ale je olewasz, bo niszczą ci światopogląd.
Plus w jaki sposób napisanie, że obrazek jest nieśmieszny miałby być oznaką 'bólu dupy'? Według tego toku myślenia samemu masz wielokrotnie większy ból tyłka, bo narzekasz już kilkukrotnie na moje wypowiedzi. Polecam kupić maść.
można się rozejść
@delKrul: Kurna, rzeczywiście. Idę robić coś bardziej pożytecznego niż próby rozmawiania z antynaukowymi delikwentami.
@mastergame1311: Za 20-30 lat ludzie to samo będą mówić o dzisiejszej nauce. Nauka nigdy nie jest wystarczająco rozwinięta. Zawsze jest coś "dalej". Nauka to stan aktualnej wiedzy ludzi. Za 20-30 lat ludzie będą śmiać się z tego co mamy teraz. Ten argument, że nauka w czasach Monty Pythona nie była tak rozwinięta jest od czapy.