Aktywne Wpisy
8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
AIicja +2
Chcę przebranżowić się na IT, czego obecnie warto się uczyć?
Kiedyś zajmowałam się webdevelopingiem ale to było raczej amatorsko. Warto się jeszcze uczyć programowania?
Prosze o pomysły co warto obecnie, będę bardzo wdzięczna bo coraz gorzej finansowo
#komputery #informatyka #programowanie #biznes
Kiedyś zajmowałam się webdevelopingiem ale to było raczej amatorsko. Warto się jeszcze uczyć programowania?
Prosze o pomysły co warto obecnie, będę bardzo wdzięczna bo coraz gorzej finansowo
#komputery #informatyka #programowanie #biznes
#seks #logikarozowychpaskow #uzaleznienie #krakow
Wynajmuje w Krakowie trzy pokojowe mieszkanie.
Pokój 1 - Ja
Pokój 2 - Ukrainka
Pokój 3 - Studentka
No i mamy tą ukrainkę, młoda dziewczyna, co studiuje i pracuje, ma 20 lat. No i dawno do mnie przyszła i mi powiedziała, że jakbym miał jakąś potrzebę to:
- lodzik 40 zł
- ręczna robota 20 zł.
No i na początku zacząłem się zastanawiać o co chodzi, że zrobi tu nam na mieszkaniu burdel i będzie przyprowadzała sobie tu kilku chłopów dziennie, no ale nic z tych rzeczy, bo nikt do niej nie przychodził.
Jakoś po miesiącu od tej propozycji, jak wyjechała druga współlokatorka, poszedłem do Ukrainki(Tatiana) i zapytałem czy ta propozycja jest dalej aktualna.
Ona mówi, że tak.
No to daje jej 50 zł, ściągnęła mi spodnie i robi swoje.
No i tutaj pojawił się mały problem bo się cholernie od tego uzależniłem. Niemal codziennie chodzę do niej na "robótkę ręczną" albo piszę do niej na messengerze, żeby wpadła do mnie do pokoju. I tylko wyczekuje takich dni, gdzie współlokatorka nie wróci na mieszkanie, żeby zamówić sobie lodzika.
No i nadwyręża to mój budżet, nie zarabiam jakoś źle ale też nie najlepiej; 4300 na rękę mam, a na te moje "uzależnienie" wydaje miesięcznie średnio 1000 zł.
Do tego ta ukrainka co chwile mnie namawia i jest mega otwarta, no rzuca co chwilę do mnie jakieś żarty typu:
- to może jakiś lodzik przed spaniem.
- gotuję w kuchni obiad, to może masaż jajek, żeby lepiej smakowało.
Nieraz jak mam gorszy dzień, a jest jakiś weekend to potrafię to niej pójść z 6 razy dziennie.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60e6bd14ae4a3c000a405332
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: no nie powiem, do tego momentu byłem w stanie uwierzyć w tę historię, dobrze że zostawiłeś to na koniec, daję 8/10 na zachętę XD
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: tu się wydało, że to zarzutka ale wykopki i tak łyknęły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdyby to była prawda, to laska kazałaby wpierw wziąć prysznic (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ no chyba że jest totalną patusiarą co to mydła się boi
Wez się jakoś rozlicz ryczałtem może xD
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua