Aktywne Wpisy
Itslilianka +22
Jakim cudem może istnieć wszechświat i jak to się rozszerza? W sensie gdzie? Nie ma żadnej ściany czy granicy? Gdzie my #!$%@? wgl żyjemy? XD skąd się wzięło to wszystko i jakim #!$%@? jest to tak ogromnie wielkie? #nauka
Trzy miesiące temu ja i moja dziewczyna wyjechaliśmy do pracy do Holandii jako para, oczywiście mamy swój pokój, ale z racji tego że mieszkamy w kontenerach to też mamy współlokatorów za ścianą. Sytuacji kiedy jesteśmy sami jest niewiele, albo jesteśmy w pracy albo w domu wraz ze współpracownikami. Czy waszym zdaniem w takiej sytuacji da się uprawiać seks?
#pytanie #emigracja #seks #zwiazki #holandia #zalesie #przegryw #pracazagranica
#pytanie #emigracja #seks #zwiazki #holandia #zalesie #przegryw #pracazagranica
#szczecin #komputery #informatyka
Jest cała masa zasilaczy w granicach 80-120 zł oferujących i nawet 900 Wat - do wyboru do koloru, jednak parametry na tabliczce znamionowej nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.
SPC to taki najbardziej podstawowy zasilacz, który chociaż te parametry spełnia.
Chciałbym tak z czystej ciekawości sobie obejrzeć ten egzemplarz i w jakiej jest cenie.
Pozdrawiam.
@typowyhomar: Tutaj specyfikacja szczegółowa jakbyś chciał wiedzieć co kupujesz.
https://proline.pl/zasilacz-cooler-master-g650m-650w-p947517
No powiem ci, że w cenie jakieś 270?-350 zł jest to nawet niezły wybór, jeśli specyfikacja jest prawdziwa, to podoba mi się.