Aktywne Wpisy
framugabezdrzwi +585
to mi się podoba, o to chodzi
#powodz
#powodz
RwandyjskiFront +341
Ogólnie #straz to są jakieś cybrogi. 20 jakiś pod specjalizacji no wszystko zrobią. Masz zawał? Chłopie ogarniemy
Trza cię wyciągać z fury r--------j na drzewie? Pewnie.
Powódź na jakiś kajakach, nurkowanie, polatamy se jeszcze śmigłowcem i się z niego spuścimy (na liniach).
Zaufanie społeczne 90%+. Zazwyczaj po prostu mili, skromni i profesjonalni.
Czemu kazda służba mundurowa po prostu nie może taka być xD? Przecież od razu lepiej by się żyło w tym kraju
Trza cię wyciągać z fury r--------j na drzewie? Pewnie.
Powódź na jakiś kajakach, nurkowanie, polatamy se jeszcze śmigłowcem i się z niego spuścimy (na liniach).
Zaufanie społeczne 90%+. Zazwyczaj po prostu mili, skromni i profesjonalni.
Czemu kazda służba mundurowa po prostu nie może taka być xD? Przecież od razu lepiej by się żyło w tym kraju
Przyznaję, że mam wielki dylemat i wahania. Szukam jakiegoś nakeda w okolicy 650 cm3, MT-07, którym dobrze się jeździło, CB650R - bardzo fajny, czterocylindrowy silnik, Trident. Ale nie wiem, czy dołożyć i kupić nowy czy szukać lekko używanego.
Oglądałem wiele używanych i to jest jakiś dramat. Praktycznie za każdym razem jest ukryta jakaś wada (zazwyczaj parkingówka).
Różnica cen nie jest aż taka gigantyczna jak w przypadku samochodów. Taka nówka Hondy to jakieś 36k z dodatkami, a roczna używka 30-kilka), Yamaha 32 nowa, 28 roczna.
Plusy u----i: taniej, nie będzie mi aż tak szkoda, gdyby zdarzyła się wywrotka
Minusy użytki: niepewność co do wszystkiego.
Dodać trzeba, że przy używanym trzeba doliczyć 2% ceny na PCC (czyli w przypadku takiej Yamahy np. cena to już ponad 500 zł więcej).
#motocykle
Na pierwszy moto kupić lepiej:
@asfalt6: przy takiej różnicy nawet bym się nie zastanawiał tylko od razu brał nówkę.
@Stan_Przedzawalowy: dzięki, ale raczej nie, chyba jestem zdecydowany na nówkę. Tak jak wyżej piszą, trochę dołożę, a mam wszystko nowe.
Jednak w warszawskich korkach z BMW czy aprilki, wolę ducati monstera, zwinny, lekki, żwawy i zachowuje się jak mały bmx ( ͡° ͜ʖ ͡°