Tylko pytanie, na c--j mi to potrzebne, będę z---------ł całe życie, po pracy człowiek w------y i nic się nie chce. Z---------j całe życie na dobra materialne a i tak wylądujesz w piachu, im bardziej bedziesz z---------ł tym szybciej wylądujesz, bo ciągły stres, presja. Panowie tylko #neet bo inaczej można spaść z rowerka
@szpongiel: a jakie ma go znaczenie czy on jest antynatalistą czy nie? Nikt z nas się nie prosił o życie, więc według mnie moralnym jest że rodzice utrzymują dzieciaka którego zrobili, bo mieli taki kaprys, dopóty jest to potrzebne
@HAL__9000: a jak inaczej nazwiesz osobę która z fizycznego punktu widzenia jest w stanie pracować, ale nie robi tego bo mu się ewidentnie nie chcę i żyje na utrzymaniu rodziców?
@silv123: Co jest dziwnego w tym, że komuś mimowolnie zaistniałemu "się nie chce"? Pomyślałeś kiedykolwiek, że podstawowy problem generujący całą resztę problemów tkwi jednak w osobnikach, którym "się chce"?
MUSISZ kupić mieszkanie
MUSISZ kupić drogi samochód
Bo inaczej bedziesz nikim...
Tylko pytanie, na c--j mi to potrzebne, będę z---------ł całe życie, po pracy człowiek w------y i nic się nie chce. Z---------j całe życie na dobra materialne a i tak wylądujesz w piachu, im bardziej bedziesz z---------ł tym szybciej wylądujesz, bo ciągły stres, presja. Panowie tylko #neet bo inaczej można spaść z rowerka
#przegryw #neet
Dochód gwarantowany + szaramyszka/s--s socjalny dla każdego z urzędu na kartki
Komentarz usunięty przez moderatora
― Dave Ramsey
@HAL__9000: uderz w stół... a teorysta antynatali się odezwie xD
Komentarz usunięty przez autora