Aktywne Wpisy
filemon111 +7
Wykopki się zesrały bo im się nie podoba dziki trener. Nie mogą pojąć, że ktoś ma inne zdanie.
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener

liliove +2
Jakiś użytkownik, który założył konto miesiąc temu tak się zaangażował w obronę Oliwii, że wysłał mi kilka wiadomości prywatnych pod rząd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawe kto się kryje pod nickiem @Mariusz_Datecki ?
Jak myślicie ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hotelparadise
Ciekawe kto się kryje pod nickiem @Mariusz_Datecki ?
Jak myślicie ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hotelparadise

Tak samo jak mnie r---------a dzisiejsza moda, że w eleganckich fitach kobiety wybierają garnitury zamiast sukienek.
Garnitur został stworzony by podkreślać męskie cechy wyglądu i kobiety wyglądają w nich fatalnie.
Nie wiem czemu same robią z siebie niekobiece.
Ja przecież nikomu nie zakazuje nosić tego co chce, tylko wyrażam swoją opinię, że jest to niekobiece i brzydkie (garnitury)
nie pamietam zeby garnitury akurat ostatnio byly modne, zreszta ich historia ciagnie sie od poczatkow XX wieku, wiec juz kawalek
@teh_drama To masz słabą pamięć.
5 lat temu ciężko było spotkać kobietę w garniturze. Jedynie korpo, stanowiska dyrektorskie itp.
Powiem więcej, garnitur może być tak źle skrojony, że nawet męskich cech nie podkreśla.
Według mnie, garnitury u kobiet nie są ani niekobiece ani brzydkie.
Idź jeszcze powiedz Szkotom, że w kiltach wyglądają niemęsko i
Garnitury są na pewno wygodniejsze
@Aroneu Zacieranie różnic pomiędzy płciami - fajna ewolucja...
@Aroneu Tak, dokładnie to pisałem, no.
Bo przecież niekobieco = męsko, co nie?
@Aroneu ? XD
To już nie mogę twierdzić, że kobieta w graniturze jest niekobieca?
Tak samo jak mężczyzna w sukience jest niemęski.
wtedy nikt nie zacieral roznic plciowych i latwo mozna bylo ogarnac kto jest kim