Aktywne Wpisy
WykopX +1206
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpisu #polityka #tvpis
Skoro jego syn to taki specjalista i człowiek wielu talentów to czemu zgodził się na pensję na poziomie kasjerki z Biedronki.
Czemu też jest cała kariera zawodowa jest oparta o działalność ojca bo do tej pory pracował w OLT Express (części Amber Gold gdzie właścicielem był kolega prominentnych gdańskich polityków PO), Gazecie Wyborczej (nie trzeba tłumaczyć) oraz teraz w Urzędzie
Moim zdaniem ideał to by było gdyby z 3 partie musiały razem rządzić jakoś musieli by się dogadać. Wtedy te skrajne pomysły były by powstrzymywane (mam nadzieję).
NIE WIEM NA KOGO MACIE GŁOSOWAĆ.
Jednak PO już było i się średnio sprawdziło.
Może trzeba dać szansę Hołowni, może jakimś innym centrystą. A możne powzmacniać różne partie tak aby byli na podobnym
Za mniej niż 3000 w Trójmieście to można piach żreć, a nie godnie żyć
@Aryo:
Jak bez uzasadnienia?
Tusk by pojechał i ja wygrał.
Różnica
Komentarz usunięty przez autora
@emdante: pisowcu podeślij jakiś link który to potwierdzi, bo w ogłoszeniu był cały etat.
nie słyszałem żeby urzędników na stanowisku Głównego Specjalisty zatrudniali na 1/5 etatu.
Komentarz usunięty przez autora