Wpis z mikrobloga

Muszę przyznać, że jestem pełen podziwu dla decyzji Tuska

Jest milionerem. Ma 64 lata. Mógłby resztę życia spędzić pod parasolem na plaży na Majorce i popijać drineczki.
A on wrócił do tego polskiego bagna, aby podjąć rękawice. Mimo, że on i jego najbliżsi każdego dnia będą obsmarowywani gównem przez pisowską maszynę propagandową, mimo, że kaczorowski elektorat będzie na pluł jadem, gdy tylko zobaczy na ulicy.
Za to szczere brawa, choć nie wiem czy to może nie jest jakiś syndrom sztokholmski.

Pobierz rales - Muszę przyznać, że jestem pełen podziwu dla decyzji Tuska

Jest milionerem....
źródło: comment_162538162687nI9REggTOwylJeQg4Ffc.jpg
  • 84
@korni007:co za brednie,Tusk dostał posadę prezydenta w PE za to,że realizował interesy Niemiec,nie nasze.jakbys się trochę orientował jak rządy platformy wyglądały to miałbyś więcej rzeczowego do powiedzenia oprócz standardowych wysrywów.Niemcy są krajem nacjonalistycznym i pierwsza gospodarka w Europie.jak widać jednym nacjonalizm pomaga innych uwiera, ciekawe z jakiego powodu?
via Wykop Mobilny (Android)
  • 16
@korni007: jeśli się łudzisz, że sprzedanie kraju Niemcom pozwoli pracować Polakom godnie, to się mylisz.

Pojedź sobie do Niemiec, popracuj z Niemcami to zobaczysz gdzie mają Polaków...

@GrafikaUltraHaDe: Ja pracuję w zakładzie u zagranicznej korporacji i jestem traktowany lepiej niż jak pracowalem u Polaka.

Większa pensja, mniej stresu, dłuższa przerwa, nie muszę robić nadgodzin, mili ludzie.

Wolę pracować u Niemca niż u Tfu, p0laka
@rales: Co ja czytam…

Gość który jest odpowiedzialny za to jakim bagnem po 89 roku stała się PL, 6 lat odkręcania smrodu po jego ekipie ( czasami nieudolne), i gość jest witany jak zbawca…

Dla tego kraju nie ma nadziei bo Polacy maja pamięć złotej rybki i NIGDY nie uczą się na błędach.
@rales: @rachuneksumienia: @tepskiteps: > o

@fhrh: @Messi92: @ROCCO1: @Reezu: @piteross: @tepskiteps: @Variv: @chwila:

powiem tak, nikt nie jest święty w polskiej polityce, ale jednego nie zapomnę Donaldowi, że skasował mi OFE, owszem kasa przeszła do ZUS, jednak wolałbym aby te pieniądze były na giełdzie a nie na rachunku ZUS. Pieniądze to nie są już moją własnością do momentu przejścia na emeryturę.
Nawet jak Tusk wygra to nie odkręci tego co PIS zrobił. Zabranie wszystkich socjali by było samobójstwem politycznym.

@tepskiteps: Tusk jest jedynym graczem tak silnym aby być w stanie odebrać socjale w taki sposób aby się z tym obronić. Reszta jest albo za głupia aby umieć to wytłumaczyć albo popiera takie rozwiązania, albo się boją bo nie są dość silni.

Jak słuchałem przemówienia Tuska to było z niego słychać że "#!$%@?,
Wiele błędów popełnił Donald, przede wszystkim stracił władze, uciekł do UE, teraz go tam nie chcą i nagle wraca, bo UE nie daje już euro, no coś nie tak.

@adam-stadnicki: Tak go nie chcieli w tej UE, że poprzednią kadencję rozpoczął stosunkiem głosów 27:1, z czego przeciwna była tylko... Polska za sterami PiS XD

Kiedyś trzeba zrezygnować ze stanowiska i ustąpić innym. I Tusk to zrobił
@Reezu: no ale powiedz czemu wrócił do Polski? Co się stało że już nie jest w UE? I czemu dopiero teraz wrócił i po co w ogóle tam jechał? Jak się jest prezesem partii pilnuje się interesu Polski a nie nagle się ucieka z kraju, tak profesjonalista nie robi.
jeśli się łudzisz, że sprzedanie kraju Niemcom pozwoli pracować Polakom godnie, to się mylisz. Pojedź sobie do Niemiec, popracuj z Niemcami to zobaczysz gdzie mają Polaków...

@GrafikaUltraHaDe: Standard. Czemu ty oceniasz wszystkich polaków ze swojej perspektywy. Mieszkałem w Stuttgarcie 4 lata, teraz mieszkam w PL i współpracuję z niemieckimi firmami z branży automotive i nikt nie nie traktuje jak człowieka drugiej kategorii, no ale jeśli mówisz o polakach, którzy za 10
@Reezu: no ale powiedz czemu wrócił do Polski? Co się stało że już nie jest w UE? I czemu dopiero teraz wrócił i po co w ogóle tam jechał? Jak się jest prezesem partii pilnuje się interesu Polski a nie nagle się ucieka z kraju, tak profesjonalista nie robi.

@adam-stadnicki: O #!$%@? XD Ale #!$%@? kocopołów

Odpowiadam.

no ale powiedz czemu wrócił do Polski?

@adam-stadnicki: Skąd mam to wiedzieć?