Aktywne Wpisy
D00msday +41
Teksty feministów "relacja 16-stki z facetem w wieku 25 / 30 lat to dosłownie pedofilia!!1111" pokazują, jak mocno w obecnych czasach represjonowana i zwalczana jest normalna, męska seksualność. Nie tylko zresztą męska seksualność, ale generalnie mężczyźni w obecnym systemie społecznym. Nawet tutaj na wykopie są ewenementy, które twierdzą, że macie się zamknąć, pod żadnym pozorem nie umawiać z młodszymi laskami i brać jakieś karyny w swoim wieku po peniso-karuzeli. A wszystko po
Hpforever +5
#hotelparadise ej wykopowicze. Szpieg Polsatu to jakaś zbyt łagodna ksywa po tym co #!$%@?. Czekam na propozycje
Jest milionerem. Ma 64 lata. Mógłby resztę życia spędzić pod parasolem na plaży na Majorce i popijać drineczki.
A on wrócił do tego polskiego bagna, aby podjąć rękawice. Mimo, że on i jego najbliżsi każdego dnia będą obsmarowywani gównem przez pisowską maszynę propagandową, mimo, że kaczorowski elektorat będzie na pluł jadem, gdy tylko zobaczy na ulicy.
Za to szczere brawa, choć nie wiem czy to może nie jest jakiś syndrom sztokholmski.
@GrafikaUltraHaDe: Ja pracuję w zakładzie u zagranicznej korporacji i jestem traktowany lepiej niż jak pracowalem u Polaka.
Większa pensja, mniej stresu, dłuższa przerwa, nie muszę robić nadgodzin, mili ludzie.
Wolę pracować u Niemca niż u Tfu, p0laka
Gość który jest odpowiedzialny za to jakim bagnem po 89 roku stała się PL, 6 lat odkręcania smrodu po jego ekipie ( czasami nieudolne), i gość jest witany jak zbawca…
Dla tego kraju nie ma nadziei bo Polacy maja pamięć złotej rybki i NIGDY nie uczą się na błędach.
@fhrh: @Messi92: @ROCCO1: @Reezu: @piteross: @tepskiteps: @Variv: @chwila:
powiem tak, nikt nie jest święty w polskiej polityce, ale jednego nie zapomnę Donaldowi, że skasował mi OFE, owszem kasa przeszła do ZUS, jednak wolałbym aby te pieniądze były na giełdzie a nie na rachunku ZUS. Pieniądze to nie są już moją własnością do momentu przejścia na emeryturę.
@tepskiteps: Tusk jest jedynym graczem tak silnym aby być w stanie odebrać socjale w taki sposób aby się z tym obronić. Reszta jest albo za głupia aby umieć to wytłumaczyć albo popiera takie rozwiązania, albo się boją bo nie są dość silni.
Jak słuchałem przemówienia Tuska to było z niego słychać że "#!$%@?,
@adam-stadnicki: Tak go nie chcieli w tej UE, że poprzednią kadencję rozpoczął stosunkiem głosów 27:1, z czego przeciwna była tylko... Polska za sterami PiS XD
Kiedyś trzeba zrezygnować ze stanowiska i ustąpić innym. I Tusk to zrobił
@GrafikaUltraHaDe: Standard. Czemu ty oceniasz wszystkich polaków ze swojej perspektywy. Mieszkałem w Stuttgarcie 4 lata, teraz mieszkam w PL i współpracuję z niemieckimi firmami z branży automotive i nikt nie nie traktuje jak człowieka drugiej kategorii, no ale jeśli mówisz o polakach, którzy za 10
@rales: Pewnie ciezko zarobione, gdyby takie info wyszlo ze morawiecki to zapewne ze nakradł xD ale gimbusy maja ujemny procent IQ nowdays
@adam-stadnicki: O #!$%@? XD Ale #!$%@? kocopołów
Odpowiadam.
@adam-stadnicki: Skąd mam to wiedzieć?