Aktywne Wpisy

Silvan01 +508
ciesIak +8
K---a mam 33 lata i nie mam nawet #prawojazdy
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta

Kto jest największym zagrożeniem dla PiS w przejęciu władzy w Polsce?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Otter: właśnie Kaczyński to jedyna gwarancja PiS-u, że nie poleci na łeb na szyję.
@Otter: właśnie to Jarosław ich spaja w jedną "partię" bez niego się pozagryzają, on sam tak zarządza kadrami, aby ich tak właśnie poprzez konflikt rozdzielać
@Nizarlak_Horoszczanski: zależy dla kogo, jak ktoś się popychadłami otacza to zawsze się znajdzie jakieś inne popychadło i sługus, gorzej jak ktoś tym zarządza to wtedy może być trudno
@Kaczypawlak: chcesz powiedzieć, że jak hodowcaNr1 zarządzający stadem baranów zniknie, to na pewno nie znajdzie się na jego miejsce hodowcaNr2, który być może będzie trochę gorzej tym stadem zarządzał? albo trochę lepiej ?
a Ty mówisz, że stado się rozleci, jak zabraknie hodowcyNr1 ;
lecz moje zdanie jest takie, że stado się rozleci, jak zabraknie jedzenia, bo wtedy BeeeBoRodo powyskakują
źródło: comment_1625307359wKmIVNNx3ENkWdnNvisQPD.jpg
Pobierz@Nizarlak_Horoszczanski: w stadzie baranów jedne nie chcą zagryźć drugich a Jarosław nie ma baranów a wściekłe psy w zagrodach
@Kaczypawlak: jak to nie! - nie ma wilków w owczych skórach?!!
@Kaczypawlak: źle oceniasz rzeczywistość, świat jest jaki jest ..
@Kaczypawlak: mieliśmy wybór !! co Ty wybrałeś ???