Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Galkovsky: ja sobie już powiedziałem że nie dam sie tym #!$%@? więcej pomiatać a jak trzeba to i do rękoczynów dojdzie, sądy mówią że ochrona funkcjonariusza nie działa jeśli popełnia on przestępstwo, #!$%@? mnie co będzie potem
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Yoyo63: zanim w ogóle Panowie zaczną, to zaczynają od legitymowania, tutaj podają podstawę. W tym miejscu zaczynasz już dyskutować, bo oni muszą mieć faktyczną podstawę.

Jak już przebrna przez długą dyskusję, czy dasz im dowód I poprosisz o legitymację wraz z podaniem prokuratury pod która są, to zastanowia się nad dalszymi czynnościami.

Jeśli już dojdą do chęci przeszukania, to prosisz o powód, następnie przygotuj ich, że mają napisać protokół z przeszukania.
@zapster: Wrzuć jakiś filmik z jazdy testowej plsWrzuć jakiś filmik z jazdy testowej plsWrzuć jakiś filmik z jazdy testowej plsWrzuć jakiś filmik z jazdy testowej plsWrzuć jakiś filmik z jazdy testowej plsWrzuć jakiś filmik z jazdy testowej plsWrzuć jakiś filmik z jazdy testowej plsWrzuć jakiś filmik z jazdy testowej plsWrzuć jakiś filmik z jazdy testowej plsWrzuć jakiś filmik z jazdy testowej plsWrzuć jakiś filmik z jazdy testowej plsWrzuć jakiś filmik z