Wpis z mikrobloga

https://www.youtube.com/watch?v=rvbIh7SMsug&ab_channel=JerzyDudu%C5%9BMatuszkiewicz Eh to były kiedyś seriale nie to co teraz chyba muszę se po raz 2137 obejrzeć stawkę większą niż życie czyli jeden z najlepszych seriali w historii świata wyprodukowany przez Polskie. To były seriale a nie jakieś gówno dziecięce lub chłopskie rozrobione z rozpuszczalnikiem na rzadko z jakiś srefliksów czy innych melepeciarni które są na poziomie rynszotku jak nie niżej #przegryw #seriale #stawkawiekszanizzycie #hansklos #historia #netflix
P.....k - https://www.youtube.com/watch?v=rvbIh7SMsug&ab_channel=JerzyDudu%C5%9BMatus...

źródło: comment_1625219697h9YNLvX9UGLkcZPst9uopt.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
@Halbr: Tak na pewno jak dla kogoś gdzie najbardziej prymitywne filmy i seriale dal nastolatków są super świetne to na pewno dla takiej osoby są lepsze niż stawka pewno nawet tego nigdy nie oglądałeś idź se oglundej dom z papieru albo szkołę dla elity
  • Odpowiedz
  • 0
@PolskiCzetnik Dla mnie stawka jest przestarzała. Nudna po prostu. Zbyt teatralna. Dobrym polskim serialem był pierwszy i drugi sezon Pitbulla na przykład. A z seriali historycznych lub okołohistorycznych w ogóle, to nieźli są Barbarzyńcy, Paragraf 22 lub serial netflixa o tokijskim trybunale dla Dalekiego Wschodu, którego tytuł mi wyleciał z głowy. Sto raz bardziej wartościowy niż ta polska kopia 17 mgnień wiosny xd
  • Odpowiedz
@Halbr: Jakbyś pisał o dobrych serialach historycznych wspomnił byś kompanie braci a ty wymieniasz jedynie wszystko od netflixa co nawet mie się nie chce włączyć bo wiem że odchyły od realiów by były wielkie z względów na poprawność polityczną
  • Odpowiedz
  • 0
@PolskiCzetnik Bo Ty pierwszy pisałeś o netflixie, to wrzucilem dwa netflixowe, żeby Ci pokazać, że tam też są jakieś sensowne produkcje. Tylko trzeba wyłuskać z zalewy chłamu. Szczególnie ten o trybunale w Tokio jest naprawdę ambitny i na pewno nie dla nastolatków, bo jest stonowany. Paragraf jest z HBO, tak jak Kompania braci, której nie wrzuciłem, bo nie oglądałem. Nie oglądam wielu seriali i się w przeciwieństwie do Ciebie nie wypowiadam,
  • Odpowiedz