Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

michalxd21 +98
Jeśli to nie fake to mnie zdziwko złapało lekkie.
Spodziewałem się tego że Pol najczęściej pojawia się na kanale, ale tego że kopytnik z padlistą są częściej od Stanowskiego to już nie do końca. W sumie patrząc z drugiej strony, pomijając fakt że Borek i Smokowski to chamy, to im się nawet nie dziwię aż tak że nie chcieli innego podziału. Narracja Krzyśka była taka że oni nic nie robią i nie
Spodziewałem się tego że Pol najczęściej pojawia się na kanale, ale tego że kopytnik z padlistą są częściej od Stanowskiego to już nie do końca. W sumie patrząc z drugiej strony, pomijając fakt że Borek i Smokowski to chamy, to im się nawet nie dziwię aż tak że nie chcieli innego podziału. Narracja Krzyśka była taka że oni nic nie robią i nie

@Turkotka: Nie powstała w kilka miesięcy, tylko jest to technologia rozwijana od lat osiemdziesiątych. Poza tym - co to ma do rzeczy? Nasz poziom poznania w medycynie nie jest równomierny. O pewnych rzeczach wiemy
@ohwell: Małe? To może powiesz mi jakie? Bo ja widzę prawie 10% oficjalnie potwierdzonych chorych w Polsce, a z wirusem mogło się kilkukrotnie więcej ludzi wedłu szacunków. Z resztą z każdym kolejny miesiącem w którym nie jesteś zaszczepiony to prawdopodobieństwo rośnie. A ryzyko szczepionki jest tysiące razy mniejsze, niż wirusa. Po prostu przeszacowałęś, zdarza się.
@Turkotka: No to analizuj dane. Oficjalne
Jedno z drugim nie ma absolutnie nic wspolnego mireczku.
@TenTypZez: Nie mogę się przekonać do oficjalnych danych, zbyt wiele interesów tu się realizowało. Wolę opierać się na własnych obserwacjach. Nie znam nikogo, kto by przechodził jakieś choroby górnych dróg oddechowych podczas pandemii - to bardzo pozytywny efekt medialnej paranoi, bo ludzie trochę się ogarnęli. Prawdopodobnie, gdyby nie pluć w gębę innym ludziom, pozbylibyśmy się gryp, katarów, zapaleń płuc i oskrzeli.