Aktywne Wpisy
WielkiNos +254
Wiedzieliście, że są ludzie, którzy robiąc sobie dzieci oczekują od nich opieki na starość?
Skazując własne dziecka na taki los każe mu się rezygnować z własnego życia żeby poświęciło je podcieraniu nam odbytu podczas gdy są domy opieki. Pierwsze do demonizowania takich miejsc są osoby, które zapewne osobiście się starymi ludźmi opiekować nie będą.
#dzieci #starosc #bekazpodludzi #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow
Skazując własne dziecka na taki los każe mu się rezygnować z własnego życia żeby poświęciło je podcieraniu nam odbytu podczas gdy są domy opieki. Pierwsze do demonizowania takich miejsc są osoby, które zapewne osobiście się starymi ludźmi opiekować nie będą.
#dzieci #starosc #bekazpodludzi #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow
Pajeet pociupciał, wziął wizę, zostawił małego curryjada i tyle go widzieli. Szukaj bombajskiego smrodu w polu.
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Krótko o mnie 20 Lat 171 cm wzrostu 63 kg co mogę zdziałać w domu żeby się tego pozbyć? Jakie ćwiczenia wykonywać? Jak się odżywiać ile kalorii? Mój obecny tryb to siedzenie na dupie i raczej zero aktywności .Chce to w końcu zmienić i zacząć działać od października jakoś tez planuje wybrać się w końcu na siłownie i opłacić jakiegoś trenera. Ale do tego czasu chciałbym pozbyć się tego nadmiaru tkanki tłuszczowej żeby łatwiej mi było wystartować. #mirkokoksy #silownia #dieta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60dde307f052ea000a31ffd6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
1. poczytaj sobie o zapotrzebowaniu kalorycznym, metabolizmie (RMR), pójdź zrobić sobie badanie Tanitą (dużo siłowni to ma, często w cenie multisportu). To zwykła matematyka a działa.
2. Polecam crossfit. Ostry #!$%@?, pierwsze 3 miesiące szok i fest zakwasy, a potem efekty niesamowite.
3. Jeśli crossfit to kup sobie od razu Voltaren i Trybiotyk.
4. Wbrew temu co będą Ci gadać unikaj kreatyny, bo #!$%@? nerki. Przy dobrej diecie obejdzie się
Weź sobie wpisz "kalkulator zapotrzebowania kalorycznego", wpiszesz dane, cel i mniej/więcej masz limit kcal. Zastosuj go, jak zacznie schodzić to jest ok. Jak się zatrzyma to robisz -100kcal i jest ok.