Aktywne Wpisy
wfyokyga +16
Poszedłem se do apteki bo lek na receptę i nie ma, pani sprawdziła 5 hurtowni i też nie ma xD Roczna recepta, już jedno opakowanie wykupione, to gdzie indziej już nie mogę iść. #!$%@? nawet lekarstwa nie kupisz bo nie ma i #!$%@? xd Nie dość że 80 złotych kosztuje, to i tak nie ma.
LloydsTerek +3
#przegryw
Pytanie do doświadczonych teoretyków przegrywizmu. Lvl 21, brak pracy, morda 6/10, 175cm, małomęska (chude rączki, szerokie biodra itd.) budowa ciała itd. oznacza już it's over dla chłopa? :(
Pytanie do doświadczonych teoretyków przegrywizmu. Lvl 21, brak pracy, morda 6/10, 175cm, małomęska (chude rączki, szerokie biodra itd.) budowa ciała itd. oznacza już it's over dla chłopa? :(
https://www.wykop.pl/link/6172045/mahnus-failure-moja-gra-ma-dzisiaj-premiere-na-steam/
#sonsofwelder #awariamagnusa #gamedev #tworczoscwlasna #gry #steam
@foxbond @wesoly_grabarz @bscoop @MtEverest @rzezol @MrNobody333 @panato @krol_elfow @chrominancja @LDAR @DBR9 @Zodiak @spider @LeD7 @defaulttt @aki00 @panato @m_silvus @Miednica @Abstrakt @Lenalee @godot_911 @CKNorek @CryNetWorker @ucupucu @vonBielau
@PanzerCancer @cyberpunkowy_neuromantyk @Xiggi @Antyradek @pani_doktor_od_arszeniku
@DoubleAxxis @Lugol @Loco_Tranquilo @SrebrnyKnur @drakul @Skullex @mojnicknawykopie @taki_typa
@michcs @Mamut @Anuncja @Three_Dee @Tanczacy_paralityk @Polasz @zuk55 @Login_nie_ma_znaczenia @The_DiceMan @mariusz-lichowski @extaza161 @mixererek @teflon_z_patelni_mi_smakuje @Baium_313 @mikasz @grzmislaw @Antosh @Fat_Mo