Dzisiaj się dowiedziałem, że w sobotę startuję w Suszu na triathlonie na dystansie sprinterskim. Nigdy nie startowałem na takim dystansie, jakieś rady dla świeżaka?
@mazi_: No właśnie tak myślę: - W wodzie żeby się nie zrzygać - Na rowerze żeby jeszcze widzieć - Na biegu byle do mety
Zastanawiam się czy jest w ogóle nawet sens brać lemondkę. W Suszu jest kilka zakrętów na tych 20km, więc chyba lepiej będzie się wygodnie złożyć na kierownicy na klamkach niż kłaść i co chwilę wstawać
@Wyrewolwerowanyrewolwer: ważne żeby dobrze rozgrzewkę zrobić - pobiegać i sporo dynamicznego rozciągania z wymachami. A na rowerze to jak ci wygodniej - mam tylko czasówkę, więc nie pomogę :)
@jefedecocina: nie wiem xD mój pierwszy start tam, z opowieści wydaje mi się, że trasa jest ogólnie spoko jeśli chodzi o jakość nawierzchni, kilka ostrzejszych zakrętów i to wszystko, na co trzeba uważać. Też startujesz?
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
#triathlon
- W wodzie żeby się nie zrzygać
- Na rowerze żeby jeszcze widzieć
- Na biegu byle do mety
Zastanawiam się czy jest w ogóle nawet sens brać lemondkę. W Suszu jest kilka zakrętów na tych 20km, więc chyba lepiej będzie się wygodnie złożyć na kierownicy na klamkach niż kłaść i co chwilę wstawać
@Wyrewolwerowanyrewolwer: A wolno? Bo najczęściej na sprintach nie wolno.
Komentarz usunięty przez autora
@qjjehaaarnpw jeśli jest start wspólny to jeszcze draft na rowerze można zrozumieć, w przypadku startu rolling plus draft na rowerze to jakieś jaja