Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Biszkopcik: te glify wpisz w portal i cyk. Możesz spróbować na stacji kosmicznej, ale może to zająć dużo czasu. Ja polecam tak: zrobić sobie ogniwo zapisu i jak się tam przeteleportujesz, to znajdź trading post (budynek z wieloma lądowiskami) o ram zapisz grę w ogniwie zapisu(ręcznie) I obserwuj lądowiska. Jak nie zjawi się to przeładuj zapis.
  • Odpowiedz
  • 0
@Biszkopcik: no chyba nie, trzeba kupić. Ja wymieniłem swojego jakiegoś na tego właśnie. Ale nie są jakoś strasznie drogie. Jak nie masz siana to posiedź chwilę na anomali i ktoś Ci coś da wartościowego. Ja przypadkowo ostatnio dostałem od kogoś coś wartego 320 000 000()
Kupiłem sobie frachtowiec i dużo zostało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@el_luchador: fabularnie je otrzymasz, albo szukaj po stacjach kosmicznych takich mrugających na biało podróżników i pytaj ich skąd przybyli, po czym leć na grób i cyk masz glif. Potrzeba ich w sumie 16.
  • Odpowiedz
@Andrut_japko: ja pierwszą S-kę zdobyłem tak: cały dzień szukałem jakiejś Ski w końcu kupiłem prom klasy A bo już miałem dość szukania a musiałem koniecznie zmienić statek bo ciągle latałem podstawowym. Po zakupie promu klasy A, poleciałem jeszcze na trzy planety po surowce żeby temu statkowi zamontować technologię. W końcu wleciałem na frachtowiec, juz mam wejść do tego statku... i k---a przed twarzą wylądował mi egzotyk klasy S i to
  • Odpowiedz