Aktywne Wpisy
BrodatyCiul +33
Nawiązując do mojego postu sprzed 5 miesięcy gdzie napisalem ze chce sprzedac 3 hektary awokado na plantacji Ta Ang Marcina Ługowskiego w Ratanakiri w Kambodży a de facto plantacji ktorej wlascicielem jest jego żona Yan Leam podobnie jak i właścicielem firmy i resortu RATANAKIRI PARADISE HOTEL CO., LTD.
Dokładne dane moich trzech hektarów które teraz chce sprzedać za 35,000 USD za hektar (cena aktualnie oferowana inwestorom przez Marcina Ługowskiego to 40,000 USD
Dokładne dane moich trzech hektarów które teraz chce sprzedać za 35,000 USD za hektar (cena aktualnie oferowana inwestorom przez Marcina Ługowskiego to 40,000 USD
blue-eyed +369
Załączam również informacyjny flimik nt lesbian pill.
#przegryw #blackpill #lesbianpill #lgbt
@WhitePilled: I spoko, łatwiej o trójkąt z dwoma loszkami.
@yummy157: potrzebne źródło
@Howard_Roark: coraz częściej będzie to wyglądać tak, że uprawiać seks będzie top 5% mężczyzn i 95% kobiet. Kobiety, gdy nie będą miały chada pod ręką, to będą zabawiały się między sobą. It's
Nie będę się produkował drugi raz, przejrzyj poprostu swoje wpisy.
Komentarz usunięty przez moderatora
@yummy157: Tak, nie można zmienić, ale w praktyce jest pewien aspekt tego "problemu", który prezentuje się tak:
Po prostu w niektórych osobach, w tym przypadku kobietach, istnieje potencjał na zachowania homoseksualne, który bez normalizacji tego typu zachowań nigdy nie zostałby zrealizowany (ergo, funkcjonalnie byłyby to osoby heteroseksualne, a nie biseksualne).
Oczywiście nie znaczy to, że sugeruje że orientacje
@Norwag93:a dlaczego wcześniej nie było tyle bi kobiet?
Normalizacja homo i biseksualizmu sprzyja temu, że ludzie nie boją się odkrywać siebie i żyć zgodnie z sobą.
Op za to twierdzi (polecam przeglądnąć poprzednie wpisy) że kobieta odpowiednio zalana 'tęczowa propaganda' zostanie lesbijka (ale nie mężczyzna, bo mężczyźni to są mniej podatni na propagandę - słowa opa XD)
@yummy157: tak dokładnie twierdzę.
Komentarz usunięty przez moderatora
Możesz próbować represjami stłumić chęć homoseksualnych zachowań u osób biseksualnych, ale przecież to jest Korea Północna.
Poza tym to nie sprawi, że te chęci sobie pójdą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TypowyZakolak: tak samo jak można u kogoś wywołać zaburzenia psychiczne tak samo można komuś zmienić orientację
@WhitePilled: no nie można, ziomuś. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie ma za to odpowiedzialnego pojedynczego obszaru w mózgu.
@kondziu96: czyli w trakcie dinozaurów też istnieliśmy?
@WhitePilled: było, jedyne co ta "propaganda" zmieniła to Twoją świadomość odnośnie tego. Zachowujesz się jak dzieciak któremu ktoś powiedział że święty Mikołaj nie istnie. Boli Cię fakt że świat jest inny niż to sobie wyobrażałeś.
@Eskim0s: da się
@Norwag93: sugerujesz, że wcześniej
Nie da się.
Tym bardziej jeżeli wyleczono by homoseksualizm, to osoba wyleczona byłaby aseksualna i leczyć dałoby się też heteroseksualne...
@Eskim0s: wg mnie to choroba
@Eskim0s: leczenie to doprowadzenie do stanu normalnego. Homoseksualizm i aseksualizm nie są normalnym stanem wg mnie.
Według Ciebie może być, ale fakty głoszą co innego.
Analiza konsekwencji:
W takim razie biseksualizm to pół choroba.
Dobrze że Twoje zdanie, nie zmienia faktów.
@Eskim0s: jakie fakty? wynik głosowania psychologów ustala fakty? xd
@Eskim0s: nie, wg mnie to jest po prostu choroba
Nie ma tu miejsca na 'wg mnie'
@yummy157: które badania naukowe? Na czym one polegały? Jakie były kryteria tego, co uznajemy za chorobę? Ja tylko przypomnę, że jeszcze kilkadziesiąt lat temu uważano, że lobotomia to dobre lekarstwo na choroby psychiczne.
Tym bardziej jeżeli chodzi o psychiatrię i psychologię, która jeszcze kilkadziesiąt lat temu była żartem, nie nauką.
Dzisiaj możesz zaufać psychiatrom i psychologom, tym bardziej że badania są ogólnodostępne i łatwe do znalezienia w internecie.
Wygoogluj sobie, nikt nie będzie odwalał za Ciebie całej roboty, szczególnie że to Ty kwestionujesz dorobek naukowy.
@yummy157: jest więc nadzieja na lek na homoseksualizm
@yummy157: teraz też jest żartem
@yummy157: jakbym zaufał tym szarlatanom to bym był teraz na rencie
Może profesorem ktory wie doskonale jak wyglądaja badania w psychologii i na ile są skuteczne?
Czy może losowym wykopkiem, który nie ma pojęcia o czym mówi?
Jedna psycholocha uważała, że mam anoreksję, skoro mam BMI w normie, a chcę się odchudzać, bo mam sylwetkę skinny fata.
Nie uznajesz psychologii i psychiatrii, bo Ci nie pomogła lub raczej Cię skrzywdziła.
Zakładam, że leczyłeś depresję, z czym też miałem do czynienia osobiście (A raczej mam, więc jeśli chodzi o depresję to dobrze wiem o jakich lekach mówisz bo próbowałem lekow z niemal każdej grupy).
Prawda jest taka, że psychiatria nie wie jak skutecznie leczyć takie rzeczy, nie kryje się z tym. Np Leki
@yummy157: tak samo jest w przypadku leczenia homoseksualizmu
Analiza konsekwencji obala Twoje wierzenie.
W takim razie biseksualizm jest pół chorobą.
Takie które Ty ignorujesz zachowując się jak typowy wyznawca płaskiej Ziemi, reptilian, iluminati, elfów i syren.
@Eskim0s: co za bezsens. Jak ktoś jest pedofilem ale uprawia też seks z dorosłym to znaczy, że jest pół pedofilem? xd
@yummy157: jak to nikt się tym nie zajmuje? Oczywiście, że ludzie się tym zajmują, ale lobby lgbt próbuje zdelegalizować w