Wpis z mikrobloga

Daily reminder, że dzięki propagandzie globohomo coraz więcej kobiet jest biseksualnych. Faceci o dostęp do cipy muszą rywalizować tylko z innymi facetami, ale również z innymi kobietami. Dodatkowo biseksualna kobieta zazwyczaj ma mniejsze wymagania dotyczące wyglądu względem kobiet, natomiast jeśli chce seksu z mężczyzną to prawie zawsze wybierze chada. Inceli będzie coraz więcej.

Załączam również informacyjny flimik nt lesbian pill.

#przegryw #blackpill #lesbianpill #lgbt
  • 105
@Norwag93: znowu srasz się niewiadomo o co. Nieważne jakie są tego przyczyny, ale przez biseksualizm kobiet coraz więcej facetów będzie incelami

orientacji seksualnej nie można zmieniać

@yummy157: potrzebne źródło

I spoko, łatwiej o trójkąt z dwoma loszkami.

@Howard_Roark: coraz częściej będzie to wyglądać tak, że uprawiać seks będzie top 5% mężczyzn i 95% kobiet. Kobiety, gdy nie będą miały chada pod ręką, to będą zabawiały się między sobą. It's
Kobiety nie są biseksualne dzięki jakiejś propagandzie, bo orientacji seksualnej nie można zmieniać.

@yummy157: Tak, nie można zmienić, ale w praktyce jest pewien aspekt tego "problemu", który prezentuje się tak:

Po prostu w niektórych osobach, w tym przypadku kobietach, istnieje potencjał na zachowania homoseksualne, który bez normalizacji tego typu zachowań nigdy nie zostałby zrealizowany (ergo, funkcjonalnie byłyby to osoby heteroseksualne, a nie biseksualne).

Oczywiście nie znaczy to, że sugeruje że orientacje
@Howard_Roark: jasne, ale nadal mówimy tu o kobietach, które biseksualne wcześniej były.

Normalizacja homo i biseksualizmu sprzyja temu, że ludzie nie boją się odkrywać siebie i żyć zgodnie z sobą.

Op za to twierdzi (polecam przeglądnąć poprzednie wpisy) że kobieta odpowiednio zalana 'tęczowa propaganda' zostanie lesbijka (ale nie mężczyzna, bo mężczyźni to są mniej podatni na propagandę - słowa opa XD)
@WhitePilled: heteroseksualna kobieta nie zostanie lesbijką bo nie da się zmienić orientacji źą.

Możesz próbować represjami stłumić chęć homoseksualnych zachowań u osób biseksualnych, ale przecież to jest Korea Północna.

Poza tym to nie sprawi, że te chęci sobie pójdą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a dlaczego wcześniej nie było tyle bi kobiet?

@WhitePilled: było, jedyne co ta "propaganda" zmieniła to Twoją świadomość odnośnie tego. Zachowujesz się jak dzieciak któremu ktoś powiedział że święty Mikołaj nie istnie. Boli Cię fakt że świat jest inny niż to sobie wyobrażałeś.
@EminemDiss: nie możesz mieć androgenicznej urody jeśli masz 188 cm wzrostu. Lecą na ciebie bo jesteś wysoki wzrostaku.

Nie da się przekonywać lub zmuszać do zmiany orientacji seksualnej...

@Eskim0s: da się

było, jedyne co ta "propaganda" zmieniła to Twoją świadomość odnośnie tego. Zachowujesz się jak dzieciak któremu ktoś powiedział że święty Mikołaj nie istnie. Boli Cię fakt że świat jest inny niż to sobie wyobrażałeś.

@Norwag93: sugerujesz, że wcześniej
@WhitePilled: Ale gruźlica to choroba, a homoseksualizm to orientacja seksualna.
Tym bardziej jeżeli wyleczono by homoseksualizm, to osoba wyleczona byłaby aseksualna i leczyć dałoby się też heteroseksualne...
Ale gruźlica to choroba, a homoseksualizm to orientacja seksualna

@Eskim0s: wg mnie to choroba

Tym bardziej jeżeli wyleczono by homoseksualizm, to osoba wyleczona byłaby aseksualna i leczyć dałoby się też heteroseksualne...

@Eskim0s: leczenie to doprowadzenie do stanu normalnego. Homoseksualizm i aseksualizm nie są normalnym stanem wg mnie.
@WhitePilled:

wg mnie to choroba

Według Ciebie może być, ale fakty głoszą co innego.
Analiza konsekwencji:
W takim razie biseksualizm to pół choroba.

Homoseksualizm i aseksualizm nie są normalnym stanem wg mnie.

Dobrze że Twoje zdanie, nie zmienia faktów.
@WhitePilled: mówisz zapewne o APA (czyli jednej z wielu organizacji). Homoseksualizm przestał być uważany za chorobę właśnie przez nowe badania naukowe. Głosowanie bylo wymuszone przez przeciwników wypisania homoseksualizmu z listy chorób, które to.glosowanie przegrali.

Nie ma tu miejsca na 'wg mnie'
Homoseksualizm przestał być uważany za chorobę właśnie przez nowe badania naukowe

@yummy157: które badania naukowe? Na czym one polegały? Jakie były kryteria tego, co uznajemy za chorobę? Ja tylko przypomnę, że jeszcze kilkadziesiąt lat temu uważano, że lobotomia to dobre lekarstwo na choroby psychiczne.
@WhitePilled: Na szczęście nauka idzie do przodu, a nie się cofa.

Tym bardziej jeżeli chodzi o psychiatrię i psychologię, która jeszcze kilkadziesiąt lat temu była żartem, nie nauką.

Dzisiaj możesz zaufać psychiatrom i psychologom, tym bardziej że badania są ogólnodostępne i łatwe do znalezienia w internecie.

Wygoogluj sobie, nikt nie będzie odwalał za Ciebie całej roboty, szczególnie że to Ty kwestionujesz dorobek naukowy.
Na szczęście nauka idzie do przodu, a nie się cofa.

@yummy157: jest więc nadzieja na lek na homoseksualizm

Tym bardziej jeżeli chodzi o psychiatrię i psychologię, która jeszcze kilkadziesiąt lat temu była żartem, nie nauką.

@yummy157: teraz też jest żartem

Dzisiaj możesz zaufać psychiatrom i psychologom, tym bardziej że badania są ogólnodostępne i łatwe do znalezienia w internecie.

@yummy157: jakbym zaufał tym szarlatanom to bym był teraz na rencie
@WhitePilled: nie jest żartem, jakie masz kompetencje do tego żeby kwestionować uznawane w środowiskach naukowych nauki? Jesteś ekspertem w dziedzinie psychologii, indywidualnym badaczem?
Może profesorem ktory wie doskonale jak wyglądaja badania w psychologii i na ile są skuteczne?

Czy może losowym wykopkiem, który nie ma pojęcia o czym mówi?
@yummy157: od 15 lat leczę się psychiatrycznie i psychologicznie. Stosowano na mnie leki, które rozwaliły mój układ hormonalny. Do tej pory odczuwam tego skutki.

Jedna psycholocha uważała, że mam anoreksję, skoro mam BMI w normie, a chcę się odchudzać, bo mam sylwetkę skinny fata.
@WhitePilled: no to nie jesteś obiektywny,
Nie uznajesz psychologii i psychiatrii, bo Ci nie pomogła lub raczej Cię skrzywdziła.

Zakładam, że leczyłeś depresję, z czym też miałem do czynienia osobiście (A raczej mam, więc jeśli chodzi o depresję to dobrze wiem o jakich lekach mówisz bo próbowałem lekow z niemal każdej grupy).
Prawda jest taka, że psychiatria nie wie jak skutecznie leczyć takie rzeczy, nie kryje się z tym. Np Leki
@WhitePilled:

nie, wg mnie to jest po prostu choroba

Analiza konsekwencji obala Twoje wierzenie.
W takim razie biseksualizm jest pół chorobą.

jakie fakty? wynik głosowania psychologów ustala fakty?

Takie które Ty ignorujesz zachowując się jak typowy wyznawca płaskiej Ziemi, reptilian, iluminati, elfów i syren.
W takim razie biseksualizm jest pół chorobą.

@Eskim0s: co za bezsens. Jak ktoś jest pedofilem ale uprawia też seks z dorosłym to znaczy, że jest pół pedofilem? xd

nikt się tym nie zajmuje bo homoseksualizm nie jest chorobą; nie powoduje żadnej fizjo ani psycho patologii, więc nie ma co leczyć.

@yummy157: jak to nikt się tym nie zajmuje? Oczywiście, że ludzie się tym zajmują, ale lobby lgbt próbuje zdelegalizować w