Aktywne Wpisy

Inevera +428
Dzisiaj stuknęło mi 10 lat mirkowania. Parę dni temu skończyłam ten obraz, więc stwierdziłam, że to dobra okazja żeby go tu pokazać.
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
źródło: temp_file2232357460383852026
Pobierz
Herbalizer +38
Lvl 47 here, mocno związany z językiem polskim, ciężko mi będzie o pracę za granicą, ale nic to, jeżeli osiłek wygra - pakuje żonę i wyjeżdżam. Nie zamierzam mieszkać w kraju, w którym szansę ma wygrać takie indywiduum. W głowie mi się to nie mieści, że prawie 20 mln Polaków ma tak zaburzone postrzeganie dobra/zla.

#rosja #bialorus
Jakby potem Polska nie poparła nowej opozycji to przejełaby to mocniej niż teraz Litwa.
Białorusini w gruncie rzeczy czują się... Białorusinami. Niewielu utożsamia się z Rosją, aczkolwiek pewnie trochę więcej niż utożsamia się z Polską - a są tacy i tacy. Przede wszystkim mają wspólną kulturę, głównie przez język (ten większościowy, nie Białoruski). Białoruskie gwiazdy są znane w Rosji i brane za swoich i odwrotnie. Białorusini oglądają tę samą telewizję, żyją tymi samymi zwyczajami z czasów ZSRR - dieta podobna,
@ortaliontrenera: Jest dokładnie odwrotnie, Polska nic nie musiała robić by społeczeństwo białoruskie stało się antyrosyjskie, co własnie się stało dzięki Łukaszence.
Rosyjskich blogerów nie bierz pod uwagę, oni nie są Białorusinami