Aktywne Wpisy
siekieromotyka +305
#konfederacja #bekazpisu
chad Korwin samodzielnie robi zakupy, nie jeździ limuzyną, nie boi się rozmawiać z ludźmi, zabiera ze sobą psa zamiast ochroniarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
chad Korwin samodzielnie robi zakupy, nie jeździ limuzyną, nie boi się rozmawiać z ludźmi, zabiera ze sobą psa zamiast ochroniarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mickpl +18
Już niedługo wielka zmiana mentalu narodu. Setki Mariuszy, które wydały life savings na kwadrat 35 metrów powietrza otoczonego silikatem, będą odwiedzały te prestiżowe inwestycje, których wyceny rynkowe będą leciały na pysk i stojąc po środku zastanawiały się "na cholerę mi to było potrzebne, przecież można było kupić obligacje czy coś" XD
#nieruchomosci #gielda #recesja #ekonomia #gospodarka #stopyprocentowe
#nieruchomosci #gielda #recesja #ekonomia #gospodarka #stopyprocentowe
See You in My 19th Life
W skrócie jest sobie kobieta, która pamięta każde ze swoich wcześniejszych żyć - no i chyba tyle wystarczy bo bym już spojlerował. Ale jest to głównie romans i trochę o robocie w korporacji(bardzo mało tbh).
Lekki webtoon, ale najbardziej mnie urzekła sama postać głównej bohaterki. Inteligentna, sarkastyczna to chyba najlepsze cechy. Naprawdę, dawno nie miałem tak, że jakiś główny bohater by mnie czymś nie wkurzał xD
Sama historia jest bardzo przyjemnie prowadzona, wszystko dzieje się raczej powoli a autor pozwala nam się cieszyć romansem.
Więc jeśli ktoś szuka jakiegoś webtoona do odpoczynku to bardzo polecam, całość jeszcze wychodzi.
#manhwa #manga #webtoon