Wpis z mikrobloga

Po wielu latach obserwacji podaje maly slowniczek damsko-meski dla niekumatych:

- "jestem taka samotna" = mam pelno zainteresowania, ale tylko od przecietniakow, a ja chce chada
- "zarabiamy mniej niz mezczyzni" = porownuje sie do najlepiej zarabiajacych facetow i chce tyle kasy za siedzenie w biurze
- "szukam stabilnego i odpowiedzialnego" = szukam jelenia zeby nie byc sama, bo ja juz sie wyszalalam, ale zaden chad nie byl zainteresowany na dluzej
- "prawdziwy facet" = cokolwiek co mi akurat pasuje i daje mi korzysci
- "nie szkalujcie samotnych matek/sexworkerek/itd" = chce wybielic takie role, poniewaz wiem, ze byc moze sama kiedys sie w takiej znajde/sama sie kiedys w takiej znalazlam
- "nie patrze na wyglad" = patrze, ale chce wyjsc w swoich i innych oczach na porzadna i moralnie superior, a i tak znajde sobie przystojnego

Cos jeszcze do dopisania?

#przegryw #s--s #blackpill #logikarozowychpaskow #p0lka
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marcooo80: - Byłam ofiarą gwałtu - ma wzbudzić w Tobie litość i masz akceptować wahania jej nastrojów jak tampon do następnego potencjalnego gwałciciela bo tylko to ją podnieca
  • Odpowiedz
"nie znam Cię"- jesteś za mało atrakcyjny na ONS ale może jeśli jesteś bogaty i masz pozycję społeczną albo zaproponujesz jakies korzyści to może się spotkamy

@lukasus:

Swego czasu poznałem dokładnie taka idiotkę.
  • Odpowiedz
@marcooo80:
mam atak paniki- próba wzbudzenia współczucia
masz w------e na ludzi,wolisz siedzieć sam i się nie odzywać-nie siedzisz ze mną 24/7
wszelkiego rodzaju wmawianie sobie kompleksów typu za mała d--a i c---i-próba zdobycia atencji
  • Odpowiedz