Aktywne Wpisy

Będę kupował nową furę:
- tylko nowe
- jak największe (miejsce w środku i bagażnik)
- do 180k
- paliwo każde tylko nie elektryk
- może być manual
- tylko nowe
- jak największe (miejsce w środku i bagażnik)
- do 180k
- paliwo każde tylko nie elektryk
- może być manual
Blondynka34 +141
#rozowypasek #przemysleniazdupy
Kocham jesień. Upały mnie zabijają, jest głośno bo to czas otwartych całą dobę okien, chlania na umór w plenerze i darcia mord po nocach, dudniąca muzyka na cały blok i zdziwienie że komuś to może przeszkadzać. Jakby ludzie widzieli tylko jedną rozrywkę w trakcie urlopu - a-----l i disco polo albo techno podgłośnione na maxa, bo przecież trzeba się dzielić tak ambitną muzyka z sąsiadami.
Jesień
Kocham jesień. Upały mnie zabijają, jest głośno bo to czas otwartych całą dobę okien, chlania na umór w plenerze i darcia mord po nocach, dudniąca muzyka na cały blok i zdziwienie że komuś to może przeszkadzać. Jakby ludzie widzieli tylko jedną rozrywkę w trakcie urlopu - a-----l i disco polo albo techno podgłośnione na maxa, bo przecież trzeba się dzielić tak ambitną muzyka z sąsiadami.
Jesień

- "jestem taka samotna" = mam pelno zainteresowania, ale tylko od przecietniakow, a ja chce chada
- "zarabiamy mniej niz mezczyzni" = porownuje sie do najlepiej zarabiajacych facetow i chce tyle kasy za siedzenie w biurze
- "szukam stabilnego i odpowiedzialnego" = szukam jelenia zeby nie byc sama, bo ja juz sie wyszalalam, ale zaden chad nie byl zainteresowany na dluzej
- "prawdziwy facet" = cokolwiek co mi akurat pasuje i daje mi korzysci
- "nie szkalujcie samotnych matek/sexworkerek/itd" = chce wybielic takie role, poniewaz wiem, ze byc moze sama kiedys sie w takiej znajde/sama sie kiedys w takiej znalazlam
- "nie patrze na wyglad" = patrze, ale chce wyjsc w swoich i innych oczach na porzadna i moralnie superior, a i tak znajde sobie przystojnego
Cos jeszcze do dopisania?
#przegryw #s--s #blackpill #logikarozowychpaskow #p0lka
Komentarz usunięty przez moderatora
@lukasus:
Swego czasu poznałem dokładnie taka idiotkę.
Komentarz usunięty przez autora
mam atak paniki- próba wzbudzenia współczucia
masz w------e na ludzi,wolisz siedzieć sam i się nie odzywać-nie siedzisz ze mną 24/7
wszelkiego rodzaju wmawianie sobie kompleksów typu za mała d--a i c---i-próba zdobycia atencji
Komentarz usunięty przez autora