Wpis z mikrobloga

Beka z wyścigów dragsterów - jak na to w ogóle mogli zezwolić, przecież to jest tak prymitywne że ja p------e. Jakieś dziwne ściganie się na dystansie 300 metrów w 4 sekundy,
autem które w ogóle nie skręca i z silnikiem Hemi 2 zawory na cylinder, OHV (w 2021 XDD), bo ci amerykańscy jaskiniowcy nic odkrywczego nie wymyślą, jeszcze do tego z przodu
opony od roweru, hamowanie spadochronem, brak układu chłodzenia jak w jakimś Garbusie, John czy inny Earl zmieniający mapę silnika co godzinę bo to g---o jest wrażliwe na zmianę
wilgotności powietrza o 0.2137%, silnik nadaje się do kosza po 4 sekundach sprintu i to nie zawsze wytrzyma XDD
Na dodatek po "wyścigu" dochodzi do zapłonu samoczynnego, z wydechu wychodzi szary dym jak w jakimś Fiacie S76 z 1911 roku, a sprzęgło samo się zespawało, no na pewno te wygórowane technologie
wykorzystasz w autach cywilnych bulwo. No trzymajcie mnie, taki amerykański prymityw czy inny Mateusz widzi mocny silnik i od razu ten śmieszny mięsny fiflak
między nogami staje do góry przecież to jest śmieszne k---a mać czemu ludzie nie rozmnażają się bezpłciowo?

Prawdziwe przyjemności to oglądanie F1, WRC, czytanie książek Sobiesława Zasady, jazda po torze, a nie jakieś p--------e instynkty plebejskie czyli depnąć, jazda tylko na wprost,
i poupalać, k---a przecież to nie wygląda jak w F1 tylko jak prymitywne nagrania z polski i rosji, gdzie Karyna jedzie Matizem, a Seba w jakimś rozklekotanym Audi wyprzedza na trzeciego i zajeżdża jej drogę.
W 90% przypadków tak to wygląda, jak sobie próbuje siebie wyobrazić z perspektywy 3 osoby to k---a nie mogę - jak bym w trakcie jazdy o tym myslał to bym się zesrał ze śmiechu.
#motoryzacja #pasta #samochody #heheszki
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@DDejwiD: ja mógłbym to samo napisać o wyścigach z F1 - jakieś gokarty stworzone wyłącznie do jeżdżenia po torze, nie to co WRC albo LeMans etc
  • Odpowiedz
Na yt był kiedyś film jak ekipa w USA próbowała osiągnąć prędkość 200 mph Viperem pierwszej generacji. Mieli cała armię mechaników, park jak w f1, full zmodyfikowanego vipera z mocą chyba 1200 albo 1400 koni, kierowcę z nascara i przez rok nie dawali rady, bo ich skrzynia nie wytrzymywała i po wrzuceniu 2 się rozsypywała. Ot hamerkanska motoryzacja. Za te kasę co władowali kupiliby seryjne porsche i spełniłoby swoje marzenia XD.
  • Odpowiedz