Aktywne Wpisy

BKZGlamrap +56
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
źródło: 1000003200
Pobierz
Rembrant +970
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
źródło: temp_file84503118846783691
Pobierz

#patodeweloperka #nieruchomosci
źródło: comment_16247113832FbByCF2BluoGQJnNeDnys.jpg
Pobierz@witam12: xD
@wykop_kradnie_oc uczciwie trzeba przyznać, że żadna wizualizacja która znalazłem nie pokazywała budynku od tej strony
źródło: comment_1624712013Uc2M0BqNtHEHIr1APv4pEz.jpg
PobierzAle jak Janusz kupuje auto to ogląda z każdej strony czy nie ma ryski xD
@witam12: Z zewnątrz nie jest spoko. Ewentualnie od strony stacji paliw jakoś to wyglada, ale też bez szału. Za każdym razem, gdy widzę ten budynek (mieszkam w okolicy), to robi mi się smutno.
Nie wiem czemu, w końcu to nie mój problem… ale to chyba
zawsze jak to mijam to nie wierzę, że ktoś coś kupił w tym kurniku xd okienka jak w czołgu, balkony zrobione dla picu, a niektore mieszkania 24/7/365 bez światła. już nie mówiąc o tym że jest to na skrzyżowaniu dwoch sporych ulic, a jedyny widok jest na trzy stacje paliw i kaufland xddd a o samej bryle już nie chcę nawet zaczynać, ja #!$%@?ę,
źródło: comment_1624730927kv6dptSWxoDBGLNEFbxHvf.jpg
Pobierz@tegie No ale pewnie jeszcze dostana nagrodę za tą inwestycje :)
@galonim jest skończona, znaku nie będzie bo to droga dojazdowa do kaufland, na myjnie, dalej jeszcze do hali targowej chyba nawet