@Megawonsz_dziewienc tak, można. Szef kazał i iść trzeba. W domu masz rachunki do opłacenia, dzieci do karmienia i bezrobotną ich matke, która żre za waszą czwórkę. Potrafiłem zejść z nocki po 12 godzinach, iść na 2 zmianę a potem następnego dnia być na pierwszej, w ciągu miesiaca potrafiłem #!$%@? nawet 350 godzin. 380 to był rekord.
@Valueless: praca zmianowa to największy syf jaki w życiu zawodowym istnieje, serdecznie nie polecam, 7-15/8-16 optymalnie. 6-14 dla tych, którzy potrafią sprawnie zasnąć, ale rzadko takie godziny się trafiają poza #!$%@? fizycznym.
@Valueless: weź nie jedz takich rzeczy, kup sobie kostke rosołową i mrożone ważywa np zupe jarzynową z biedry. Jedna kostka półtora litra wody warzywa wszystko w garnek i na gaz, czekasz aż się zagotuje i później jakieś 30min na małym ogbiu, ewentualnie dodaj jakiejś kiełbasy i masz spoko zdrowe żarcie na dwa dni w cenie dwóch zupek.
@Valueless: Kup książkę "finansowy ninja", przeczytaj ze zrozumieniem zwłaszcza dział o poduszce finansowej, zastosuj się do wskazówek i uciekaj z tego kołchozu
Tragedia wróciłem z 2 zmiany i od razu położyłem się spać aby obudzić się na 1 zmianę ehhh
#przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
Kup książkę "finansowy ninja", przeczytaj ze zrozumieniem zwłaszcza dział o poduszce finansowej, zastosuj się do wskazówek i uciekaj z tego kołchozu
A no można, tak samo możesz #!$%@? 2 zmiany jednego dnia
Nie wiedziałem o tym tbh, nikt mi tego nie powiedział myślałem że tak można XD