Aktywne Wpisy
Corrny +339
Różowa pisze mi dzisiaj, że była w GIGI i mają tam croissanty pistacjowe po 24,50 zł xD Kilka dni temu byliśmy w Rzymie i za dwa cornetto w piekarni przy samej fontannie Di Trevi zapłaciłem 5 euro xD (3 za pistacjowego i 2 za cytrynowego). Wiem, że te wyroby z GIGI są dobre, ale cena jest #!$%@? skandaliczna.
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
SynMichaua +329
Konkretne nagranie z kamery nasobnej policjantów z Kielc. W piątek doszło do pożaru pensjonatu opiekuńczo-rehabilitacyjnego przy ulicy Tobruckiej.
Policjanci wspięli się po balkonach i ryzykując swoje życie na rękach wynosi pensjonariuszy na zewnątrz.
#policja #strazpozarna #pozar
Policjanci wspięli się po balkonach i ryzykując swoje życie na rękach wynosi pensjonariuszy na zewnątrz.
#policja #strazpozarna #pozar
@Paula_pi: No no, to zdecydowanie ich glowny postulat. Dodaj jeszcze, ze walcza o rowne prawa i sprawiedliwosc na swiecie. Feministki o nic nie walczą, są zbiorowym shit-testem dla facetow, poniewaz chca NIE facetow je szanujacych, a facetow SILNNYCH i STAWIAJACYCH SIE. Sa o tym nawet dyskusje psychologow do znalezienia np na jutubie
@tonawiarywkilkarzeczy:
W trakcie studiów dorabiałem w różnych miejscach. Kobiety żartują przynajmniej tak samo często i wulgarnie jak i mężczyźni. Podteksty seksualne na porządku dziennym (ze strony kobiet).
W jednej pracy zarządzałem sobie jedną częścią biznesu właściciela, a drugą częścią zarządzała pewna kobieta (młoda 25-30 lat). Poszedłem się wysikać, to potrafiła otworzyć drzwi (świeciło się światełko, w szybie było mnie widać)
Zostając w prawie pracy: brak sensowynych NDNów, NDSChów i innych takich dostosowanych do kobiet. Brak środków ochrony w odpowiednim rozmiarze.