#anonimowemirkowyznania Była wpędziła mnie w kompleksy z powodu mojego rozmiaru. Zdarzały się przytyki, wyśmiewanie w gronie koleżanek. Rozstałem sie z nią, gdy mnie zdradziła. Po tym czasie nie byłem w stanie z nikim się związać. Bałem się upokorzenia. Po jakimś czasie samotność zaczęła mi doskwierać. Poznałem wspaniałą dziewczynę i zakochałem się bez pamięci. Okazało się, że jest dziewicą. Byłem pozytywnie zaskoczony, myślałem że jest doswiadczona, bo jest ode mnie 3 lata starsza. Bałem się zbliżenia i potencjalnego upokorzenia. W końcu dziewczyna zaczęła naciskać na seks z penetracją i oral. Bardzo się stresowałem, ale było świetnie, ona też była bardzo zadowolona. Pomimo tego nadal przed zbliżeniami odczuwałem strach, do dziś się to zdarza. Bardzo ją kocham i chcę spędzić z nią resztę życia, ale kompleksy mną zawładnęły. Zdarza się, że odczuwam lęk, przyspieszone bicie serca, oblewają mnie zimne poty, brak mi tchu. Powiedziałem jej o przyczynach, nie wyśmiała mnie, była zdziwiona, że moja ex miała problem z rozmiarem. Poczułem ulgę, ale to stałe do mnie wraca, ten lęk. Nie wiem jak sobie z tym poradzić, mam wspaniałą dziewczynę, udane życie seksualne, jednak demony przeszłości do mnie wracają. Co z tym zrobić? #zalesie #seks #zwiazki #psychologia #seksuologia #niebieskiepaski #rozowepaski #pomoc
mały i nie wariat: Podstawowe pytanie to jakie masz rozmiary? Są różne opcje powiększenia chociażby wstrzyknięcie kwasu hialuronowy lub/i tłuszczu. Te opcje działają, ale kwas się wchłania i tłuszcz z tego co kojarzę też może się wchłonąć. No, ale można uzyskać z 1 cm na długości i kilka w obwodzie. Z tego co kojarzę zabieg trzeba powtarzać co 2 lata.
@AnonimoweMirkoWyznania: Masz ataki paniki w związku z upokorzeniem doznanym od tamtej pindy. Udaj się do lekarza, dostaniesz leki antylękowe, albo wyślą Cię do psychologa, żebyś się wygadał. Generalnie nic się nie martw.
Była wpędziła mnie w kompleksy z powodu mojego rozmiaru. Zdarzały się przytyki, wyśmiewanie w gronie koleżanek. Rozstałem sie z nią, gdy mnie zdradziła. Po tym czasie nie byłem w stanie z nikim się związać. Bałem się upokorzenia. Po jakimś czasie samotność zaczęła mi doskwierać. Poznałem wspaniałą dziewczynę i zakochałem się bez pamięci. Okazało się, że jest dziewicą. Byłem pozytywnie zaskoczony, myślałem że jest doswiadczona, bo jest ode mnie 3 lata starsza. Bałem się zbliżenia i potencjalnego upokorzenia. W końcu dziewczyna zaczęła naciskać na seks z penetracją i oral. Bardzo się stresowałem, ale było świetnie, ona też była bardzo zadowolona. Pomimo tego nadal przed zbliżeniami odczuwałem strach, do dziś się to zdarza. Bardzo ją kocham i chcę spędzić z nią resztę życia, ale kompleksy mną zawładnęły. Zdarza się, że odczuwam lęk, przyspieszone bicie serca, oblewają mnie zimne poty, brak mi tchu. Powiedziałem jej o przyczynach, nie wyśmiała mnie, była zdziwiona, że moja ex miała problem z rozmiarem. Poczułem ulgę, ale to stałe do mnie wraca, ten lęk. Nie wiem jak sobie z tym poradzić, mam wspaniałą dziewczynę, udane życie seksualne, jednak demony przeszłości do mnie wracają. Co z tym zrobić?
#zalesie #seks #zwiazki #psychologia #seksuologia #niebieskiepaski #rozowepaski #pomoc
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60d399014dac4f000b201900
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Są różne opcje powiększenia chociażby wstrzyknięcie kwasu hialuronowy lub/i tłuszczu. Te opcje działają, ale kwas się wchłania i tłuszcz z tego co kojarzę też może się wchłonąć. No, ale można uzyskać z 1 cm na długości i kilka w obwodzie. Z tego co kojarzę zabieg trzeba powtarzać co 2 lata.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Udaj się do lekarza, dostaniesz leki antylękowe, albo wyślą Cię do psychologa, żebyś się wygadał.
Generalnie nic się nie martw.