Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
#przegryw #s------------------a #kiedystobylo Jest tu jeszcze ktoś, kto siedzi na tagu od 2018? Pamiętam te czasy, aktywność kwitła, ale wielu chłopaków dobrych dostało bany, ale też z innych powodów opuścili tag i nastał marazm, pustka. Potem tag się podniósł i mimo wielu afer i banów dalej się trzymamy jakoś. Weterani #przegryw jesteście tutaj?
o__p - #przegryw #s------------------a #kiedystobylo Jest tu jeszcze ktoś, kto siedzi...

źródło: comment_16243884717STXkFhKxbzLYtEcNQbrjp.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@o__p: Tag to jest w 95% normicki ściek, ludzi, dla których przegryw to właściwie mem i sposób na atencje, od dawna nie jestem jakimś takim "uczestnikiem", poza swoimi cyklicznymi postami z żaleniem się na c--j ja żyje.
Also mam pytanie właśnie bo przejrzałem pobieżnie twój profil i widze, że pisałeś, że z wyglądu chad, w loszki w------e bo schizoid, znajomych masz i umiesz sie bawic, więc zastanawiam się gdzie leży
  • Odpowiedz
  • 0
@MrSknerus: nie zawsze byłem chadem, kiedyś manlet, znajomych mam, ale niewielu, bawić się umiem, ale rzadko się bawię, wieś 350 mieszkańców, wada wymowy, braki w socjalizacji, nie odnajduję się w społeczeństwie, zasadniczo nie cierpię normictwa. Sam nie określam siebie jako przegrywa, ale wspieram społeczność #przegryw bo są braciakami, dlatego też powstał tag #s------------------a.
  • Odpowiedz
  • 0
@MrSknerus: nie byłem nigdy w relacji z różowymi, więc nie jestem normikiem. Jako 04 z kontem od 2018 obecność s----------a u mnie jest faktem nie opinią ( ͡° ͜ʖ ͡°) do 12 roku życia miałem absolutnie 0 znajomych, później paru, a teraz kilku.
  • Odpowiedz
@o__p: W sumie to dość przykre, że 04 i konto od 3 lat więc na tagu jako 14 latek zacząłeś siedzieć xD
Masz koleżeńską rade od starszego kolegi: Weź wyłącz ten ściek wykopu i zacznij żyć, logiczne, że wyrośniesz na s---------e jak od 14lvl czytasz takie pierdoły i sobie wkręcasz przegryw.
Nie mówie tego złośliwie czy coś, całkowicie poważnie. Znajdź sobie lepsze towarzystwo i ciągnij do góry zamiast w dół.
  • Odpowiedz
  • 0
@MrSknerus: oczywiście, że nigdy nie byłem diagnozowany, ale to najbardziej pasuje ( ͡° ͜ʖ ͡°). Przegrywu sobie nie wkręcam, bo przegrywem nie jestem. A gdzie mam znaleźć lepsze środowisko? Na portalach normickich to dosłownie konkurs kto jest największych debilem, zagadywanie irl też odpada, bo teraz przez smartfony już zoomerzy nie nawiązują tak relacji. Dziwne, że odkąd mam konto zaczęło zanikać moje s----------e, co więcej o ironio
  • Odpowiedz
@o__p: aktywnie lurkuje od 2019 wtedy bez konta lub z anonimowych pisałem i potem zachciało mi się jakoś udzielać dlatego konto dość młode jest. Kuuurła pamięta ktoś januszpola???
  • Odpowiedz