Aktywne Wpisy

Hejo Mirki i Mirabelki!
Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia.
Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia.
źródło: IMG_20250719_103041
Pobierz
Salido +168
Minął 22. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
96 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
99 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
96 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
99 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-7
Pobierz

![Jak się pisało programy w asemblerze [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc6ae034aa2a0267de3b38a938df3f82c1ac7cabb537a675b1ad0b031f3c12ce,q80.jpg)

Komentarz usunięty przez moderatora
@Bob-Omb: jest wręcz ponadprzeciętnie inteligentny, podobnie jak parę innych osób z najwyższego kręgu władzy, co z bólem trzeba przyznać. Idioci nie są w stanie utrzymać władzy po przypadkowej wygranie.
Głupich to może jest może z 25% (np. Czarnek), ale po prostu trafiają do ludzi, którzy no, odstają od średniej IQ.
Na takiego np. Kaczyńskiego też można pluć i go szkalować, ale nikt mi nie wmówi, że nie jest zręcznym politykierem, który ma kwity na każdego, a nikt nie ma na niego ( ͡° ͜
Pamietacie jak bujał się na boki śpiewając religijne piosenki? Niemal czuję jego ból jak patrzę na to zdjęcie.
Może dlatego ma wiecznie taką minę, widział go ktoś kiedykolwiek szczerze uśmiechniętego?
źródło: comment_1624353904c1Vq5pE684yBqO94Pz7mci.jpg
Pobierz@Billy_Corgan: tak, a o co chodzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pierorzek Też mnie zawsze skręca z zażenowania, szczególnie że po taśmach wiemy jakim Morawiecki jest cynikiem
¯\(ツ)_/\(ツ)_/\_(ツ)_/¯
@Billy_Corgan: masakra, zwłaszcza biorąc po uwagę, że za darmo oddają obcym rządom tajemnice państwowe (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@papaj_21_37: