Aktywne Wpisy
iontal +19
Mój 13-letni kuzyn, z którym mam b. dobry kontakt, zapytał mnie wczoraj czy naprawdę #alkoholizm jest w Polsce takim problemem, bo on dużo o tym słyszy od rodziców, w szkole i w mediach, ale tak naprawdę na pijanych ludzi trafia bardzo rzadko, może raz w miesiącu widzi jakiegoś zataczającego się żula. Nie mam zdolności dydaktycznych, jak krótko i sensownie wytłumaczyć chłopakowi, że jednak w PL a-----l jest często nadużywany?
#
#

mickpl +676
Ale mi wstyd za was, ciule z TVN-u, że szczujecie na Glapę, że nie obniża stóp, serio XD
Stopy są delikatnie powyżej inflacji, wszyscy członkowie RPP (również ci wybrani przez obecną koalicję) głosują jednomyślnie. Każdy ekonomista w tym kraju potwierdza, że jest dobrze i lepiej nie majstrować, bo będzie kolejna runda inflacji.
Zresztą dobrze o tym wiecie, szkoda strzępić ryja.
#nieruchomosci #gielda #media #tvn
Stopy są delikatnie powyżej inflacji, wszyscy członkowie RPP (również ci wybrani przez obecną koalicję) głosują jednomyślnie. Każdy ekonomista w tym kraju potwierdza, że jest dobrze i lepiej nie majstrować, bo będzie kolejna runda inflacji.
Zresztą dobrze o tym wiecie, szkoda strzępić ryja.
#nieruchomosci #gielda #media #tvn
źródło: tvn
Pobierz

Jestem świeżakiem na Binance, aktualnie próbuję ogarniać handel p2p. Uruchomiłem testowe zlecenie sprzedaży ETH to EUR na 15 eurasów (pierwsza dla mnie dziwna rzecz - po cenie lepszej niż aktualna rynkowa), przelewem bankowym. Czekałem parę godzin, aż w końcu jakiś Pan Martinez wysłał mi screena, że przelał mi hajs. Od tego momentu Binance dało mi 15 minut na weryfikację czy hajs doszedł. Czyli czekałem 4 godziny, ale sam muszę potwierdzić w 15 minut? Po drugie, jak mam to zrobić, skoro przelew międzynarodowy potrzebuje trochę czasu na rozliczenie (konto walutowe PKO BP). No więc nie zatwierdziłem uzyskania hajsu od Pana Martineza i dostałem ponaglenie od Binance. Co dalej? Czekać, odwoływać się, kontaktować z jakimś supportem? Ktoś już to przerabiał?
Komentarz usunięty przez autora
Wydaje mi się, że opcja p2p, przynajmniej dla przelewu bankowego jest przez ten czas procesowania transakcji nieefektywna. Choć nawet nie mam pewności, czy nie nadziałem się na scam.