Aktywne Wpisy
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
#rozdajo #pieniadze #zadarmo #konkurs
Bawię się różnymi formami muzycznymi i takie pierdzenie napisałem: https://youtube.com/watch?v=Z9PxPZ6wV0s
Zasady:
Przesłuchaj, zostaw plusa i zrób jedną z tych rzeczy (możesz też wszystkie, jeśli chcesz): subskrybuj kanał na YT, obserwuj moje konto albo tag #bzdr, a ja w poniedziałek 28 czerwca 2021 wylosuję jednego z plusowiczów.
Uwaga:
Jeśli w momencie losowania będzie na YT minimum 250 odsłon, nagroda wzrasta do 100zł, więc - jeśli się podoba - warto wysyłać znajomym, wrzucać na sociale i w ogóle.
Poprzednie rozdajo wygrał @Catmmando - potwierdzenie
Obserwuj:
- #bzdr - miejsce, gdzie publikuję wszystko, co robię (nie tylko muzykę muzykę)
- Kanał na YT
@marcin-bialas111111111111111 o, super - gdybym wiedział, to przygotowałbym wcześniej specjalną nagrodę za wczorajszą historię o srającym tacie - dobry sposób na walkę z buractwem, uśmiałem się
@JamKarzeu2: dzięki! Mam nadzieję, że nie będziesz zawiedziony - na chwilę obecną samych "ośmiobitowców" mam ok. 15 (choć 8 bitów to trochę kłamstwo, bo w każdym kolejnym numerze jest ich coraz więcej), a z czasem na kanale będzie pojawiać się również więcej muzyki z innych gatunków.
Przy okazji - papieskie
@marcin-bialas111111111111111: ktoś ci robi głupie żarty albo włamano ci się na konto, bo właśnie dostałem wiadomość
Zgłaszam do @moderacja @wykop @a__s - niech
@bzdr: Wiadomo, obecnie nie ma sensu żeby to KONIECZNIE musiało być 8 bitów, chodzi bardziej o samo brzmienie
W ogóle strasznie polecam 8bity, które swego czasu robił FrankJavCee. Dużo inspiracji może wpaść
O, to
@JamKarzeu2: oprócz tego mam jeszcze projekt punkowy (jeden numer jest już na kanale: https://www.youtube.com/watch?v=nwxWUKi2Xvg - takie garażowe gówno, zrobione głównie z sentymentu do mojego zespołu sprzed lat i trochę dla nauki różnych rzeczy - to mój pierwszy wokal oraz mix/mastering w życiu), wkrótce powinny pojawić się też trochę cięższe rzeczy gdzieś pomiędzy rockiem i metalem, w planach mam też rapsy, ale to jeszcze trochę zajmie
@bzdr: dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O, brzmi ciekawie, mieszasz
@Anoniemamowy: w końcu ktoś zapytał i mogę zrobić ctrl-c ctrl-v gotowca ze schowka! - Bo nie cierpię dzieci, a wiele razy widziałem, że takie propozycje się tu pojawiały, wolałem się zabezpieczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JamKarzeu2: ja nie cierpię punk rocka, ale można w nim być #!$%@? i nikt ci nie powie, że jesteś #!$%@?, bo jakby trochę na tym chyba ten gatunek polega ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki! Tym bardziej, że to pierwszy numer, jaki
@bzdr: Hahah racja. Słuchałem kiedyś jakiś czas zespołu o nazwie Gówno. No i generalnie nie był to jakiś ogromny artyzm, ale faktycznie to właśnie takie miało być i się nawet dobrze słuchało ^^
@wacek_1984: dzięki!
@almex: to prawda - duża część osób plusuje każde #rozdajo bez czytania warunków - nie mam na to wpływu, ale nie będziemy sobie przez nich psuli zabawy, zresztą dość łatwo takich odsiać przy losowaniu ¯\_(ツ)_/¯