Zasady: Przesłuchaj, zostaw plusa i zrób jedną z tych rzeczy (możesz też wszystkie, jeśli chcesz): subskrybuj kanał na YT, obserwuj moje konto albo tag #bzdr, a ja w poniedziałek 28 czerwca 2021 wylosuję jednego z plusowiczów.
Uwaga: Jeśli w momencie losowania będzie na YT minimum 250 odsłon, nagroda wzrasta do 100zł, więc - jeśli się podoba - warto wysyłać znajomym, wrzucać na sociale i w ogóle.
@kowixx dawaj na PW numer konta. Twoich danych nie potrzebuję - wystarczy imię.
Obserwuj #bzdr - może jeszcze kiedyś coś wygrasz, a jak przelew już dojdzie, to oczekuję jakiegoś pochwalnego posta, żeby wszyscy widzieli, jaki jestem słowny i jak to warto obserwować moje wrzuty ( ͡°͜ʖ͡°)
#rozdajo #pieniadze #zadarmo #konkurs
Bawię się różnymi formami muzycznymi i takie pierdzenie napisałem: https://youtube.com/watch?v=Z9PxPZ6wV0s
Zasady:
Przesłuchaj, zostaw plusa i zrób jedną z tych rzeczy (możesz też wszystkie, jeśli chcesz): subskrybuj kanał na YT, obserwuj moje konto albo tag #bzdr, a ja w poniedziałek 28 czerwca 2021 wylosuję jednego z plusowiczów.
Uwaga:
Jeśli w momencie losowania będzie na YT minimum 250 odsłon, nagroda wzrasta do 100zł, więc - jeśli się podoba - warto wysyłać znajomym, wrzucać na sociale i w ogóle.
Poprzednie rozdajo wygrał @Catmmando - potwierdzenie
Obserwuj:
- #bzdr - miejsce, gdzie publikuję wszystko, co robię (nie tylko muzykę muzykę)
- Kanał na YT
@almex: ok, a możesz rozwinąć? Nie jestem pewien, co masz na myśli
Obserwuj #bzdr - może jeszcze kiedyś coś wygrasz, a jak przelew już dojdzie, to oczekuję jakiegoś pochwalnego posta, żeby wszyscy widzieli, jaki jestem słowny i jak to warto obserwować moje wrzuty ( ͡° ͜ʖ ͡°)