Aktywne Wpisy
p0melo +8
#pracbaza #programowanie #pracait #inwestycje #finanse #warszawa #gospodarka
Jestem programistą zarabiam 15k brutto = 10k netto, po odjęciu wydatków na życie zostaje mi 7k. Nie jestem rozrzutny, nie chodzę do restauracji, nie kupuję ciuchów w Viktacu. Odkładając wszystkie oszczędności na wymarzone mieszkanie, w nowoczesnym stylu, 3 pokojowe muszę zbierać 12 lat aby kupić za gotówkę. Wyliczenia przy założeniu że ceny nie ulegną zmianie, a za 12 lat to ceny mogą pójść o 100%
Jestem programistą zarabiam 15k brutto = 10k netto, po odjęciu wydatków na życie zostaje mi 7k. Nie jestem rozrzutny, nie chodzę do restauracji, nie kupuję ciuchów w Viktacu. Odkładając wszystkie oszczędności na wymarzone mieszkanie, w nowoczesnym stylu, 3 pokojowe muszę zbierać 12 lat aby kupić za gotówkę. Wyliczenia przy założeniu że ceny nie ulegną zmianie, a za 12 lat to ceny mogą pójść o 100%
Balento +1
patokibice mnie atakują, bo nie lubię F1
oto właśnie prawdziwa twarz środowiska fanów Formuły 1. mam nadzieję, że normalni entuzjaści tego sportu nie popierają używania słów na "k" i na "ch" jako przecinek. myślę że warto rozpocząć dyskusję na temat konieczności zwalczania patologii w środowisku kibicowskim, choćby po to, by nie psuć opinii zwyczajnym sympatykom #f1. poniżej komentarze wywołane moim wpisem który zawierał po prostu króciutką opinię na temat F1. pozostawię
oto właśnie prawdziwa twarz środowiska fanów Formuły 1. mam nadzieję, że normalni entuzjaści tego sportu nie popierają używania słów na "k" i na "ch" jako przecinek. myślę że warto rozpocząć dyskusję na temat konieczności zwalczania patologii w środowisku kibicowskim, choćby po to, by nie psuć opinii zwyczajnym sympatykom #f1. poniżej komentarze wywołane moim wpisem który zawierał po prostu króciutką opinię na temat F1. pozostawię
Poletzam.
#kucyki
<3
Te dwa kucyki to klaczki więc raczej lesbijstwo. :>
Artscow, mieli promocje, że za jednego dolara masz podkładke z dowolnym nadrukiem. Nie wiem czy nadal aktualne ale można spróbować
Sama okładka wygląda po prostu ładnie, dupy nie urywa.
" +40 MartinessPL 2 tyg. temu
Znów jest ta promocja!!! Podkładka pod myszkę z Twoim nadrukiem za 0.99$.
Zgarnij podkładkę pod mysz z własnym nadrukiem!!
Pierwszy raz ta promocja miała miejsce 4 msc temu. Ja jak i wielu innych wykopowiczów zamówiło
Ty tak serio?
Homoseksualizm bo? Homoseksualizm wiąże się z miłością do osoby o tej samej płci, gdzie tu związek z kucykami o oczojebnych kolorach?
Zoofilia bo? Kucyki w bajce są antropomorficzne, mają cechy ludzkie a ich podobieństwo do prawdziwych koni to chyba jedynie postawa ciała.
no tu śmiechłem akurat. wiesz, to jest śmieszne, bo to raczej nie ty powinienes zadac to pytanie xD
gurwa. xD
5/10 bo odpisywałem.