Wpis z mikrobloga

@Pearson: Od czasu do czasu się przebudził i jakąś akcję zrobił. I za to niestety został zapamiętany. A tak to pełno goli traciliśmy po akcjach jego stroną, bo był zwyczajnie za wolny jak na skrzydłowego. Patrząc na całokształt, nigdy nie grał dobrze.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@mwmichal: pamiętaj że był kapitanem mając w zespole Piszczka i Lewego czyli inteligentnych piłkarzy którzy wiedzieli gdzie mają być gdy grana jest piłka
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Pearson: parę lat temu miałam praktyki w agencji reklamowej/drukarni pod Częstochową. W pewnym momencie wpadł ziomek i pyta się kto przestawi auto Błaszczykowskiemu bo przyjechał lambo i każdy się boi, a on sam nie będzie parkował...od tamtego momentu mam wobec niego mieszane uczucia

@Perkotka: to teraz poproszę po polsku, bo nic nie zrozumiałem
  • Odpowiedz
@Kismeth To w takim razie się do podstawówki wróć, ale wytłumaczę Ci. Koleżanka miała praktyki w drukarni, w miejscowości koło Częstochowy (to takie miasto na Śląsku, tam gdzie najman jechał kościoła bronić) No i przyjechał pan Jakub Błaszczykowski do tej drukarni. I gwiazda stwierdziła, że ktoś mu ma aut zaparkować bo on jest Pan piłkarz i on na takie p------y nie ma czasu. A jako że lambo kosztuje więcej niż pewnie
  • Odpowiedz
@mwmichal: z tego co wiem, to podobnie jak Kurek w reprezentacji siatkarzy, miał pauzę w grze dla drużyny narodowej, a wynikało to wlasnie ze względu na gwiazdorzenie, dyrygowanie za trenera, degradowanie relacji w drużynie, itp. Obie reprentacje grały przez moment bez tych gwiazd, szczególnie pamiętać możemy siatkarzy na wygranych mistrzowach świata bez Kurka. Więc czy był na pewno prawdziwym kapitanem drużyny - nie zaryzykował bym takiego stwierdzenia. Nie umniejsza to
  • Odpowiedz
@Pearson a pamiętacie jak wuja wpuścił Błaszczykowskiego chyba w ostatnim meczu MŚ 2018 na ostatnie dwadzieścia (?) minut i nikt nie wiedział po co, a potem jakiś wykopek ogarnął, że za zagranie min 20 czy tam 30 minut na boisku jest więcej kasy za występ w reprezentacji xD
  • Odpowiedz
i był prawdziwym kapitanem który nie robił wokół siebie atmosfery gwiazdy i nie opieprzał swoich ludzi w trakcie gry. To jest Pan Piłkarz, a nie Striker z Bayernu dobry w tym co robi ale bez duszy do prowadzenia drużyny i bez chęci pociągnięcia gry

@mwmichal: K---a, dopiero niedawno, dosłownie z 2 tygodnie temu było po nim jechane jak po łysej kobyle XDDD Wy wykopki jesteście naprawdę p----------i
  • Odpowiedz