Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
Opad4991 +240
#rolnikszukazony pamiętam wizytę w muzeum neonów
Za złamanie powyższego zakazu grozi kara 25 lat więzienia lub 5zł grzywny.
Podpisano - dziura w dupie neuropka.
Z dedykacją dla @Neubert
#bekazlewactwa #lewackalogika #konfederacja #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
@kozackikozak: Nie wykopujemy? Jakie zbrodnie masz na myśli?
NIe umiecie czytać?
@kozackikozak: Dlaczego nie robimy, czy nie wykopujemy? Jest jednak różnica.
Dobrze sie czujesz? Zdecyduj sie. Albo robimy albo wykopujemy.
@kozackikozak: Szczerze? Ciężko znaleźć. Dawaj coś na podobieństwo czarnych, chętnie wykopie.
Komentarz usunięty przez autora
Z tego, co widze, to neuropki robią, ale o Polakach za granica jedynie xD
Komentarz usunięty przez autora
Czyli z "jakiegoś" (XD) powodu nie robicie takich znalezisk XD dobra tyle w temacie
Nawet jak jest z dzisiaj, to i tak zakopujesz więc mi tu nie p***dol xD
@kozackikozak: bo znalezisk o zbrodniach białych nikt nie cenzurował, to się nazywa efekt streisand, cieszę się że mogłem pomóc i pozdrawiam.
@badurka: A czy któryś neuropek tak gada? Z chęcią kliknę w linka i poczytam
Co jak co, ale newsy pokroju M----n pierdzi na białego są godne wykopania, sam zacznę takich szukać, może bordo wleci
Jeśli ktoś wrzuca czarnego bijącego przypadkową osobę, kradnącego ze sklepu czy strzelająca do kogoś, to wy też musicie takiego białasa znaleźć. Droga wolna.