Aktywne Wpisy
framugabezdrzwi +594
to mi się podoba, o to chodzi
#powodz
#powodz
RwandyjskiFront +345
Ogólnie #straz to są jakieś cybrogi. 20 jakiś pod specjalizacji no wszystko zrobią. Masz zawał? Chłopie ogarniemy
Trza cię wyciągać z fury r--------j na drzewie? Pewnie.
Powódź na jakiś kajakach, nurkowanie, polatamy se jeszcze śmigłowcem i się z niego spuścimy (na liniach).
Zaufanie społeczne 90%+. Zazwyczaj po prostu mili, skromni i profesjonalni.
Czemu kazda służba mundurowa po prostu nie może taka być xD? Przecież od razu lepiej by się żyło w tym kraju
Trza cię wyciągać z fury r--------j na drzewie? Pewnie.
Powódź na jakiś kajakach, nurkowanie, polatamy se jeszcze śmigłowcem i się z niego spuścimy (na liniach).
Zaufanie społeczne 90%+. Zazwyczaj po prostu mili, skromni i profesjonalni.
Czemu kazda służba mundurowa po prostu nie może taka być xD? Przecież od razu lepiej by się żyło w tym kraju
#modameska #modadamska #niebieskiepaski #pytanie #rozowepaski
Emporio to już w ogóle popłynęło, jak dla cyganów xD
Za to np. już za koszulkę z małą "Gapą" czy innym "A/X", trza zapłacić ze 3 stówy więcej xD
@zdjeciegipsu: Generalnie wyrażanie opinii, w tym krytycznej, na tym polega, że np. piszesz "no te koszulki wyglądają średnio i chodzenie w nich również średnio wygląda". To, że obecnie zniewieściałe płatki śniegu uznają wszystko za NAPAŚĆ AA OOO P--------------O, to już inna sprawa...
Red Label – linia denim-themed, jeansy, koszule oraz t-shirty
H by Tommy Hilfiger – linia ekskluzywna, sprzedawana zwykle w markowych butikach Hilfigera
Tommy Hilfiger – najpopularniejsza linia ubrań Tommy’ego, sprzedawana w sieciach sklepów odzieżowych na całym świecie oraz w butikach Tommy Hilfiger
Tommy – zlikwidowana linia, zaprojektowana na początku
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@psposki: I co niby w tym jest nieprawdziwe? Hillfiger to ta sama półka cenowa co chociażby CK czy EA.
Jakiś k---a śmieszny mit się zrobił TH to marka dla biedaków, a CK to już jest sztos kiedy to właściwie pod każdym względem to samo. Od jakości po cene.
przekonałem się o tym kiedy po kupnie kilku garniturów kenzo, bosa, czy ck, kupiłem pierwszy garnitur szyty na miarę w stylu bespoke, dwurzędówka z dobieranymi przeze mnie materiałami itd
i koszt wyszedł mi jakieś 60% mniej niż to samo z sieciówki + skład materiału... ja wziąłem sobie wełnę 85% a sieciówki miały w standardzie piliester 60%
masakra... i tak jest