Wpis z mikrobloga

@atari_xd: Kocham psychofanów Cardano, którzy odbierają Charlesa jako jakiegoś idola, który zachwyca ludzi swoimi przemowami. A typ jest piwniczakiem, który "chce zmieniać świat, z poziomu komputera" i p------i non stop to samo pokazując, jaki to on nie jest mądry.

Dlatego nie chodzę już na subreddit Cardano, bo trudno byłoby mi trzymać dalej ADA, którego mam najwięcej z krypto.
  • Odpowiedz
@wants: jak pisze kod z taką nadmiarowością jak gada to się zdziwię jak będzie działać, no i już mnie nie dziwi dlaczego tak długo trwa developerka cardano, koleś większość czasu spędza na gadaniu
  • Odpowiedz
@newnormal
@atari_xd
Z drugiej strony jest chyba jedynym szefem projektu który tak dużo się udziela w mediach i informuje społeczność o postepach/planach. Czy to dobrze czy źle na dłuższą metę, ciężko ocenić. Natomiast myślę że z tego powodu może się zbudować wokół cardano naprawdę duży hype. Ja tam trzymam do 7-10$ i się na razie cieszę jak co epoch wpada kilka coinow
  • Odpowiedz
@cocodzamboidoprzodu: dewizą cypherpunków jest

The code speaks

Poza tym on tam dostaje naprawdę konkretne pytania, ten Lex jest dobrze przygotowany a odpowiada przez 10 min na każde a imho większości nie na temat,

Ja jestem osłuchany z podcastami crypto od 2013 roku i naprawdę przesłuchałem setki odcinków różnych podcastòw bo lubię taką formułę i ten koleś jest wybitnie niekomunikatywny
  • Odpowiedz