Aktywne Wpisy
UlanaGraszka +125
Pierwszy, dłuższy wyjazd w #bieszczady z bombelkiem. Wiek taki, że ulubioną zabawkopamiątką jest kamyk #dzieci
Henson_ +35
Serio sie takie rzeczy dzieja sie ze ktos cie zaraza ukluciem igły w klubie hivem czy laska po prostu dawała kazdemu az hiva zlapała i znalazla jakas wymowke
Bo ja z piwnicy nie wychodze to nie wiem
#wroclaw #blackpill #rozowepaski #tinder #niebieskiepaski #pytanie
Bo ja z piwnicy nie wychodze to nie wiem
#wroclaw #blackpill #rozowepaski #tinder #niebieskiepaski #pytanie
@jasha: Nie, ale Twoja stara ma pralnię
@jasha: Pomyśl chłopie: klasyk #!$%@? to by był jakbyś poprosił o porcję ryby za 50zł i dostałbyś swoją porcję w formie 1 fileta o wielkości 5x5 cm? Ogarniasz to jakie absurdy wygadujesz?
@
Ale to przeciez jak zamawiasz mowisz ile chcesz, a oni mowia ile bedzie i elo. I np. Jak maja najmniejsze 300g+ to mozna wziac na dwojke co tez robilem.
Bo wcale nie chodzi o to, żeby wydusić z jednorazowego turysty każdy grosz, niee po prostu rybym som rurzne xddd
Komentarz usunięty przez autora
Ja mam najprostsze rozwiązanie- j**ę polskie morze.
Po za tym takie krojenie filetów prowadziłoby do marnotrastwa mnóstwa jedzenia, bo co niby
Smażalnie ryb sprzedają filety w całości i to jest ich jedyny asortyment (no i frytki). Nie sądzę aby ten interes opłacałby się gdyby musieli odkrawać kawałki filetów bo klient zażyczył sobie 150g. Drugi klient zaś nie weźmie ryby poskładanej ze skrawków. Ogarniasz to "głupku"?
To nie jest restauracja, w której 5% zamówień to ryba i mogą sobie pozwolić na wypi...enie iluśtam gramów ryby.
@Mmmkurla: jak mi się zdarzało jadać w takich miejscach to problem był w tym że nie wiedziałem ile g tej ryby dostanę.
@Mmmkurla: Inaczej się nie da tego sprzedawać? xD
Zapraszam za granicę. UK, Holandia, Francja, Niemcy etc. W żadnym z tych krajów nie masz podanych cen za 100g ryby z frytkami tylko za porcję.
@3C273: Nie, nie da się w smażalniach.