Aktywne Wpisy

Czemu nikt nie mowi o tej Pani? Aleksandra Uznańska-Wiśniewska. Córka milionera dewelopera (skazanego korupcje) wjechała do Sejmu w ostatnich wyborach na ładnej buźce. Tatuś zasponsorował kampanie gdzie cała Łódź była oklejona i wspierana przez urząd miasta Łodzi i samą prezydent. No cóż deweloperuchy mogą więcej. Ciekawe tam musza zakulisowe działania
#nieruchomosci #deweloperuch
#nieruchomosci #deweloperuch
źródło: aleksandra
Pobierz
Johnny007pl +145

Miyazaki stawia na sprawdzony schemat, ale udoskonalony o open world, wierzchowca i zapewne nowe mechaniki, ta gra będzie ukoronowaniem jego pracy włożonej w poprzednie projekty (Demon Souls, Dark Souls 1, Dark Souls 3, Bloodborne, Sekiro, z takim portfolio ciężko zawieść), nie obawiam się klapy na miare Cyberpunka, a to dlatego że oni doskonale czują się w gatunku który stworzyli na nowo.
Jak przy Sekiro już przed premierą wiedziałem, że będzie to gra 10/10 to i tutaj myślę że będzie podobnie, ale na przewidywanie jest jeszcze stanowczo za wcześnie, najpierw trzeba zobaczyć gameplay, a ten myślę pojawi się na E3
źródło: comment_1623401524ARkAxBrWq17lSwm2GqPzxa.jpg
Pobierz@Tratak: jest tak niepopularna opinia, że nawet nie warto z nią dyskutować.
Jak ktoś się nie zna to pisze takie p--------y¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
@Tratak: Cyberpunk to bardzo dobra gra.